Jump to content

dejanv

Članovi
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dejanv

 • Birthday 01/31/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://vede.gfxartist.com/artworks

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Dejan Veličković
 1. Ajde dobro.. loša je fotka, meni se dopala jer sam možda nešto video u njoj.. možda ovo: Odgovori smene8 su za mene prilično iritirajući, medjutim čovek je na neki način u pravu pa sam zato od svoje fotke pokušao da izvučem najbolje i na taj način se iskupim :)) .. e ako i ovo ne valja razmisliću o Teofiloviću.. pozz
 2. Pa ne bih se baš složio, vidi šta je napisao smena8, u fazonu ima i drugih zanimacija sem fotografije.. to nije upućeno na moju fotografiju već lično na mene kao fotografa (mada sebe i ne smatram nekim fotografom) ... Nemam ništa protiv kritike samo mi smeta kad je neko prepotentan sve i da sam okačio najveći krš od fotografije..
 3. Zdravo, prvo izvinjavam se što sam postovao sliku koja nije po standardima ovog foruma i šire. Drugo, zabrinut sam koliko srdžbe ima u nekim odgovorima. Jedna stvar mi nije jasna.. čemu tolika sujeta i bes ako neko postavi sliku koja je lošija. Pročitao sam odgovore i video sam samo jedan smislen odgovor tj kritiku. Sa druge strane toliko lošijih slika na forumu koje su bez ikakvog odgovora. Nisam od juče na forumu ali nisam odavno ništa postovao, i jedino što mogu da kažem da je količina sujete i bahatosti ovde uznapredovala.. što se na neki način može objasniti frustracijom dotičnih osoba, iz meni nepoznatih razloga. Što se mene lično tiče svestan sam svog fotografskog umeća.. :) .. još jednom izvinjavam se na postu tj slici nadam se da ću ubuduće postovati lepše..
 4. sve je ok.. slikano je kroz šoferku :) pa ima odsjaj, ako si na to mislio
 5. Pozdrav, evo malo slika sa mog proputovanja kroz Istok Srbije ...
 6. ups.. izgleda da sam ga zaista prizvao.. ili naslutio da će udariti .. mislim koja je verovatnoća za ovo :) evo još jedne i neću više obećavam :) ovo obećanje važi i za ljubitelje prefinjene fotografije ... :P
 7. Zanimljivo.. Da li si koristio nešto od obrade i kako si došao do ovih efekata pogotovo na 2 fotki?
 8. ovom sam se grubo poigrao tj. obradio :) pozz
 9. sigurno da je moglo bolje, ali ne previse, sunce u zenitu +30, a malo vremena.. :) ps. samo auto contrast i levels doduse brisao sam elektro vodove na prvoj :)
×
×
 • Create New...