Jump to content

DjordjeDtW

Članovi
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About DjordjeDtW

 • Birthday 06/24/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Djordje Sunjevaric
 1. Начин плаћања преко платне картице које не постоје у Србији, бар за толико ми је познато да је Народна банка није одобрила.
 2. Не, није се односило на вас који сте ме усмеравали и саветовали. Сам сам и овде дошао због критика, савета и смерница. Другачије не бих ни знао да се исправим. Него ја сам мислио на оне који долазе овде да жању оно што је други својом муком и трудом посејао. Готове радове не избацујем, ама баш ни на један веб портал. Могу осакаћену верзију, демо или нешто што је у алфа развоју :) И оних педесет посто откривеног за неког је сасвим довољно. Довољно да увиди докле може неки пројекат да се развије.
 3. Људи, завршио сам логотип. Битно је да је задовољавајућ и усвојен. Готов рад нећу овде презентовати због неких проблематичних типова, бараба. А само конкурисање за посао на овом сајту је постало изузетно губљење времена. Битно је да сам покушао. Хвала вама у сваком случају, саговорницима.
 4. Деда_Рума: Zasto ne odgovara? Na osnovu cega ne odgovara? Zasto ne bih pokusao sa nekim sasvim drugacijim pristupom? Mislim, nije da sam ja sad neki strucnjak, ali hocu malo da isprobavam. Ako je vec alternativan pravac, hocu da odradim neko alternativno resenje, potpuno nezavisno i bez ikakvih dodira sa trenutno aktuelnim trendovima. Да, да. Онда ради на детаљима, орнаментима. Јер мислим да је то што си прво поставио баш то, само му треба још мало дораде. Тек сад капирам шта хоћеш. У "лагу" сам ;)
 5. Поздрав Деда, Дизајн логотипа нипошто не одговара бенду за којег си навео којом се музиком бави. Не одговара његовом стилу, а далеко од тога да га представља у светлу каквом би требао. Дизајн фонта не одговара такође. Не мораш да правиш измену дизајна, распореда елемената и сл, него само промени концепт. Види како изгледају логои и називи за бендове који свирају такву врсту музике, шта је доминантно у натпису, којим бојама се служе и каквих елемената има. Број један, који је постављен наопако може да буде симболично значење за Луцифера који се погордио и пао. Први међу свим анђелима, једини који поседује мудрост и лепоту. Али и међу првима који је због своје годрости престао да буде то што је био у Рају. Први који је осуђен на презир и усамљеност. Тако да, ако направиш одговарајући дизајн само за тај број, две трећине посла си урадио. Остали су само пропратни елементи који је истичу у први план поред бренд назива бенда. Свако добро.
 6. Говорим ја то на такав начин. Да се посветиш хобију као што се посвећујеш себи. Тако и ради, ради то што те испуњава и не мисли на зараду јер у том случају идеш ка проституцији свог талента. Свој труд кад уложиш у хоби, дупло ти се враћа. И све тако док не постигнеш свој циљ. Што је даље то је боље. :) Зарада може доћи сама од себе. Него је битно да ти тренираш вештину и још више сазнајеш кроз рад и оно што будеш научио од искуснијих. Не губи време у истраживању и откривању. Доста тога је већ откривено.
 7. Видео сам радове са ДА. Сугеришем: 1. Да видиш како раде мајстори. (Пракса, пример, дело) 2. Будеш маштовитији. 3. Да запнеш, да радиш 24/8 (јер у принципу, све се своди на рад и дуго радно искуство, таленат је само способност да приметиш, осетиш, запазиш и препознаш инспирацију, да је задржиш што дуже) Поздрав.
 8. Use your skills well. Feel no fear. Be strong. Be wise young padawan.
 9. Колико израда логоа и сајта, појединачно заиста кошта у Србији? У динарима.
 10. Истина, не треба то да те буни ни узнемирава. Могуће је направити подударност у симболима, а да се тога није свесно. Исто тако у музици може се одсвирати нешто што је одавно одсвирано. Ништа страно.
 11. Постоји вероватноћа да урадиш нешто што је давно рађено већ, да погодиш облик, основни. Видим где су разлике овде али оне су потпуно занемарљиве. Верујем ти кад кажеш да први пут видиш овај сајт. Причај мало о томе, како си добила тај линк, појавио се по завршеном послу или си истраживала па наишла на њега?
 12. На шта треба да обратимо пажњу? Видим да се лого разликује, додате су текстуре на овом где је линк. А први пример је дизајн са градацијом, светло тамно и основна боја.
 13. Ма ајде бре, живимо у дивној земљи у којој се "све може" као из оне уводне песмице из серијала Бранко Коцкица, па оно и није први пут да ми неко краде идеје или радове са малом допуном или изменом. Нисам ни једини коме је то рађено. Елем, шта велите на ово? Где су грешке?
×
×
 • Create New...