Jump to content

Corleone

Članovi
 • Posts

  1,049
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Corleone

 • Birthday 04/04/1967

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  negde na net-u

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Eldar

Recent Profile Visitors

9,254 profile views
 1. alekba, to je to što mi treba. Probam pa se javljam. A pivo...nema problema.
 2. Reč je o svetlećim reklamama, znači ima pozadinu i 3D slova na njoj. Kada se to dizajnira u Corel-u ili Illustratoru izgleda obično, suvoparno. Fora je da se izokrene i da se vidi u 3D. Imam stariju verziju Cover Action-a pa ću da probam.
 3. Naime, kako bi najednostavnije moglo da se izvede da se iz CorelDRAW crteža (koji je u 2D) napravi 3D crtež? Znači, nacrtam neku reklamu u Corel-u, i onda je prebacim u 3D, može i kao slika, nema veze. Služilo bi za pokazivanje dizajna u 3D mušterijama. Neki plugin ili slično. Kontam da bi moglo da se izvede da se to export-uje iz Corel-a u AutoCAD pa ovamo-onamo...muka je. Znači, neki plugin ili bar program koji bi to odradio. Pada mi na pamet i Corel Technical Suite ili CorelCAD. Help me.
 4. http://advancedtshirts.com/tutorials/categ...-tutorials.html http://advancedtshirts.com/tutorials/categ...halftones-.html
 5. Corleone

  Vicevi

  Crnogorka stopira na periferiji Podgorice, izbacila palac… Nailazi auto, spušta se prozor, a momak za volanom kaže: - A fala ti što mi lajkovala Audi.
 6. Corleone

  Vicevi

  Mujo poveo Fatu u shopping, pa nakon iscrpljujuća tri sata u shopping centru dođe do auta, a kad tamo skršena vrata i papirić zataknut za brisače. Mujo uzme papirić i pročita naglas: – Jarane, udario sam ti auto kad sam se isparkirav’o … vid’lo me puno ljudi, pa sam ti napis’o ovu poruku … oni misle da t’ ja ostavljam podatke, al’ nema šanse …
 7. Corleone

  Vicevi

  Prilikom posete psihijatrijskoj bolnici, jedan posetilac pita direktora bolnice na osnovu čega odlučuju koga će primiti u bolnicu na lečenje. – “Vrlo jednostavno,” odgovori direktor, “stavimo ga pred kadu punu vode i damo mu čajnu kašičicu, čašu i kantu, i kažemo mu da isprazni kadu na najbrži način.” – “Aha, razumijem,” kaze posetilac, “onaj koji je normalan, počne vaditi vodu s kantom.” – “Ne,” kaže direktor, “onaj koji je normalan izvuče čep sa dna kade. Želite li sobu s balkonom ili bez?”
 8. Corleone

  Vicevi

  Došao popisivač stanovništva i kod Fate i Muje, postavi gomilu pitanja Fati, pa onda Muji i na kraju, onako prijateljski, povuče Muju na stranu i reče: – Slušaj, jarane, da t’ kažem nešto … vid’ vamo … tvoja je Fata na pitanje “Koliko puta nedeljno vodite ljubav?” odgovor’la pet put, a ti samo dva?! Mujo se nasmije i pljesne popisivača po leđima: – E jes’ ljudina, što jes’, jes’ … hvala ti k’o bratu, al nema frke! Popisivač ga zbunjeno pogleda, a Mujo veselo odgovori: – Ma nema problema, bolan, čim mi kredit vratimo, i ona će dvaput k’o i ja!
 9. Corleone

  Vicevi

  Izgorela Cigi kuća i policajac radi zapisnik. Ciga diktira: Piši… Samsung LCD televizor! Bosh mašina za veš! Bosh pegla! Bosh mašina za sudove! Policajac se iznervira: Ajde Cigo, ne laži toliko, pa ti nisi ni struju imao ovdje dovedenu! Ciga: Agregat Honda na dizel…
 10. Corleone

  Vicevi

  Mnogi ljudi kad pišu brojku 7 stavljaju crticu na donji dio broja. U teoriji ta crtica ne postoji. Nema je na kalkulatoru, nema je na tastaturi… ali odakle dolazi za navika? Ona je, po legendi, je nastala još u davna vremena kad se Mojsije prešao preko Crvenog mora i popeo se na planinu da bi dobio 10 božjih zapovijedi. Onda je Mojsije došao da to prenese narodu. Čita ih po redu, pa dođe do sedme: “Ne čini preljubu!” Svi umuknuli. Nakon tišine, narod poviče: “Precrtaj sedam, precrtaj sedam!”
 11. Corleone

  Vicevi

  Viče žena na muža: - Bilo bi mi bolje da sam se udala za samog vraga!!! - Ženidba između rođaka je zakonom zabranjena, odgovori on.
 12. Corleone

  Vicevi

  Pita Perica tatu: - Tata, tata gdje idu rode kad donesu decu? Tata spremno odgovara: - Nazad u gaće sine.
 13. Corleone

  Vicevi

  Stariji gospodin u autobusu gleda mladog pankera i njegovu irokez frizuru u različitim bojama. Mladić ga odjednom upita: - Što je stari, zar nikad nisi učinio ništa ludo kad si bio mlad?! Na to će gospodin: - Aha, jednom sam po**ebao papagaja, pa se pitam jesi li mi sin.
 14. Corleone

  Vicevi

  Dolazi žena kući i odmah uzrujano ispali mužu: - Još uvijek ne mogu doći k sebi! Dragi, morat ćemo otpustiti vozača. Danas me dva puta zamalo ubio! Na to muž odgovara: - Draga, pa nemoj tako. Dajmo čovjeku još jednu priliku.
 15. Corleone

  Vicevi

  U autobus ulazi gospođa i pita vozača: - Koliko košta karta za ovaj svinjac ? - 100 din po KRMAČI.
×
×
 • Create New...