Jump to content

nadalina96

Članovi
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nadalina96

 • Birthday 03/09/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  Crtanje, čitanje knjiga, fotografisanje, grafički dizajn...

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nadežda
 1. Meni su fotke prelepe! Posebno 3. i 4. :)
 2. Rekla sam da prodaja nije moja ideja i da ja nisam za to. Rekla sam i da ću pokušati da izbegavam blic ali naravno da sam morala da ga koristim kad je pao mrak. Upravo sam se vratila i da vam kažem da mi se fotke dopadaju. Sutra ću postaviti 5-6 fotki koje mi se najviše sviđaju. Naravno da sam na 8gb imala mesta za fine fotografije, pa neću fotkati 1000... Bilo je uspešnih i urađenih oko 200 fotografija. Hvala svima. :)
 3. Hvala puno na komentarima i savetima :) Hvala i onima koji su mi nudili opremu na korišćenje :* Ali nema baš puno vremena do sutra oko 13-14h.. Javiću vam rezlutate i jedva čekam da se načitam kritika. Pre svega, fotkam jer volim, ma koliko bilo tehnički (ne)ispravno (dok se ne nauči) i stajalo samo u mom laptopu. Ne bih jednog dana želela da fotkam svadbe. Hvala vam svima na tako opširnim i dobrim savetima.
 4. Ma i meni je prodaja glupa u ovoj situaciji. Ali to nije moja ideja. :D Imam gde da uradim slike, to je vec dogovoreno. Hvala na savetima!
 5. Ima prozore sa svih strana i neke lampe i normalno svetlo. Na ulazu su velika vrata i ceo taj prednji deo je u prozorima. :))) Hvala guru
 6. Hvala puno. :) Nemam pojma da li je cf ili sd.. :) Ma kupicu i kartice, nije problem. Ne radi se uopste da li cu ih prodavati ili ne, ja svakako zelim da ispadnu dobro. Ako radim nesto, volim da ispadne sto bolje moze.
 7. Jednu 8GB i jednu 2GB :D Ja to radim iz hobija pa i nemam neku opremu, skoro sam i aparat dobila. Monte, fotografije sa vencanja su predivne. Fotografisane u Beogradu na krovu hotela Crystal, sve je bilo svecano, skupo i predivno. Fotograf nije bio nimalo jeftin. -.- Ovde ce doci prijatelji mojih roditelja, tako da to nece biti stresno, jer cu ja fotkati samo ako budem zelela, da bih se zabavila. Vencanje je vec bilo a ovo sada je samo rucak za prijatelje, ono najbitnije je proslo. Nemam opremu jer sam tek dobila aparat i nemam pare za razbacivanje, a ni ni za sta drugo :D. I nemam
 8. Sigurno će biti bolje nego iz ruke.. ? Od blica ili nečeg tako nema ništa u skorije vreme :D. Snalazim se kako (ne) znam.
 9. Imam 8GB memorije...... Ne znam može li tu više raw fotki da stane.. Fotkam obično u jpeg fine formatu. Mislila sam da će mi stativ pomoći ako budem fotkala mali deo sekunde, pa da ne bude mutno, npr neke predmete ili ukrase na stolovima, sveće itd. Hvala, Marko! :)
 10. U subotu je kao neki ručak povodom venčanja moje sestre, koje je već bilo (i da ste samo videli te sjajne fotke koje je vaš kolega fotkao). I sada, u subotu sam samo ja zadužena za fotografije.. :/ To me raduje ali i malo plaši jer još uvek nisam skroz savladala tehinku fotkanja bez blica a stativ nemam (ali mogu da ga do tada kupim). Molim vas za savete, dakle: imam 18-55 objektiv i D3100 i znam da će biti oko 80 gostiju, i da ću ja te fotke taj dan odneti da se urade i onda ih prodavati. Zanima me kako to da uradim lakše jer za obradu verovatno neću imati vremena. I da li može stativ da pomo
 11. Kako su mocne fotke! Predobre! Kakva ste podešavanja koristili?
 12. Hvala puno. Koristila sam bas dugo photoshop, ali uglavnom za neki dizajn ili pripremu ali sada mi se za obradu fotografija dopada Lightroom, pa njega koristim..
 13. :) Hvala, momci. I meni se svidja taj crop, al sam se plasila da ne preteram :D...
×
×
 • Create New...