Jump to content

Hobi3Danimacija

Članovi
 • Posts

  110
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Hobi3Danimacija

 • Birthday 11/30/1949

Contact Methods

 • Website URL
  http://videogeneza.webs.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd
 • Interests
  3D animation, Web design, Software developing, Video production, Music composing <br />http://videogeneza.webs.com/

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Slavko Cusic
 1. Izrađujem 3D animirane filmove: 3D/2D modelovanje karaktera i objekata, 3D/2D animacije, editovanje i produkcija videa, animacija sinhronizovanog govora, mocap, izrada logo-a, komponovanje muzike, izrada scenarija, programiranje softvera u MS Visual Studio. PORTFOLIO-prikazano je 50 animiranih filmova: https://www.youtube.com/user/QuantWindow KONTAKT: http://videogeneza.webs.com/ (ili preko PP poruke) Pozdrav, Slavko
 2. 3D dizajn i animiranje logoa za vebsajt i tv reklamu:
 3. Konačno i vanzemaljski folklor : Produkcija muzičkog spota.
 4. Vanzemaljski folklor : Animacija u produkciji muzičkog spota.
 5. Hvala, oni kazu da im nije ispravan videorekorder.
 6. Perfektno programirano i jako je interesantno za primenu u animacijama.
 7. Izvanredan model i animacija. Bravo! Da bi se lepota modela videla u punom osvetljenom HD sjaju, vranu dok stoji malo pokrenuti i izvan tamne senke u suprotnom smeru, prema svetlosti i kratkotrajno zumirati glavu u pokretu a oči da se pomeraju i trepću.
 8. Potebna pomoć: Da li neko u Beogradu ima funkcionalan stari videorekorder Philips Video 2000 (ili 2020) i da li može prebaciti video sa kasete starog formata Philips Video 2000 na DVD disk?
 9. Izrada TV džingla: Ovo je jedan moj primer za efekat Cell Fracture u kreiranju TV džingla: Vežba za primenu Cell Fracture u izradi TV džingla "Beograd". (Diamond model, raytrace transparency, refraction, Cell fracture-Grease pencil surface layer, Blender internal render). 3D ANIMACIJA TV DŽINGLA: Prvi frejm:
 10. Animacija je odlična i duhovita! Pitanje: Zašto se na njihovim playerima na sajtu 11 Second Club pojavljuju na većini video-animacija neke kockice, crtice i deformacije videa?
 11. Evo moje letnje amimacije za 11 Second Club takmičenje: Dijalog: "Kaži mi ša kao magnet privlači te ljude na ovoj plaži? Pa to je uzbuđenje, misterija svega toga,,, male neobjašnjive stvari. To je fascinirarajuće."
 12. Probni foto moje letnje scene za takmičenje 11 Second Club u ovom mesecu. Prema zvučnom dijalogu koji su uzeli iz filma Beach Party. Animaciju ću postaviti uskoro nakon rendera.
×
×
 • Create New...