Jump to content

CmsSolutions

Članovi
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Igor Milankovic
 1. Ne znam da li sam prekrsio neko pravilo foruma, ali se nadam da nisam. Pokusao sam da pronadjem na google-u, ali bez nekog veceg uspeha, u globalu treba da mi se odradi graficko resenje za lanac fastfood-ova, ali ne bih da podizem konkurs, vec moram da zamolim dobre ljude sa dizajnzone da mi preporuce ozbiljnu agenciju, dizajnera i slicno za koje znaju da su radili malo ozbiljnija resenja, drugim recima nekoga ko je u tom tipu dizajna neko vreme. Hvala unapred!
 2. 1. Opis posla: Brendiranje kuće hrane, logotip, vizit karte, uniforme... 2. Lokacija Beograd, Vidikovac. Poželjno je da dizajner bude iz Beograda, ali nije neophodno. 3. Budžet U zavisnosti od količine posla (upotrebe sadašnjeg brenda ili pravljenja novog brenda, od 200EU do 600EU). 4. Kontakt: igor@cmssolutions.rs ili 060/33-058-00
 3. Zbog povećanog obima posla, potreban web dizajner (rad od kuće, najviše 2-3 sata dnevno). Uslovi: višegodišnje iskustvo u korišćenju Adobe web paketa višegodišnje iskustvo u radu sa html/css/javascript standardima profesionalan odnos prema poslu, timski rad kreativnost, odgovornost Ostale tražene sposobnosti: sposobnost rada na više projekata istovremeno aktivno korišćenje engleskog jezika Kontakt na igor@cmssolutions.rs ili na 060/33-058-00.
×
×
 • Create New...