Jump to content

AZILOT

Članovi
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Ivan Cvetanovic
 1. AZILOT

  Azilot

  http://www.youtube.com/watch?v=ggv8sLfeVWk
 2. AZILOT

  Azilot

  postavljanjem azilot teme na forumu moja namera jeste bila da pokrenem diskusiju o mogucem progresu projekta azilot, ne da vodimo polemiku oko hriscanstva.., paganstva.., i sta sve ... sebe smatram da nisam kompetentna osoba za polemiku na takve teme i moj odgovor ili kritika nije merodavna. nemam nista protiv da ucim od one koji znaju i da svojim saznanjem pricu azilot propratim istinom. pricu azilot poistovecujem sa stvarnoscu, kao sto je stvarnost da smo prisutni vecitoj borbi svetla i tame.., dobra i zla... moja sloboda i zelja za stvaranjem bila je dovoljan razlog da dobru stranu predstavim kroz veru, a losu kroz utvare i demone. sigurno da postoje oni koji bi zamerali na to, ja ne zelim da se zameram nisakim. @CortoM uredu slepi misevi. posle svega sto znam o nato bombardeima dajem sebi za pravo da ih poistovetim vojskom zla. sve ovo mene ne kosta ni malo jeftino i ne dozivljavam ni malo plitko i ne ozbiljno.
 3. AZILOT

  Azilot

  @Zli zeka slazem se da ova dva klipa nisu dovoljna da jasno i u celini predstave pricu, evo link facebook grupe azilot, vidi tu ima nesto vise informacija o prici. Posetite moj sajt pisani scenario price azilot ne postoji u konacnoj formi. tekst sa kratkim sadrzajem price (koji se pominje na facebook) sadrzi osnovne smernice koje tek treba razradjivati. na samom pocetku prica je krenula da se razvija kroz crtez, tako da je najveci deo price predstavljen kroz sliku. to nije adekvatan naci da se prezentuje prica i to jedna od razloga koji dosta koci razvoj projekta.
 4. AZILOT

  Azilot

  @sashmir ... sismisi jesu vojska tame letaci iz pakla, nato bombarderi :) . za video obrada i montazu koricen je adobe photoshop i sony vegas, after nije koriscen. nema 3d sve je u 2d tehnici. hvala
 5. AZILOT

  Azilot

  @creaton hvala za peticu (vise vremena potroseno ja za video obradu nego za crtanje). ja licno ne smatram da je crtez naivan, cak sta vise za takav crtez potreban je veliki talenat i iskustvo. price azijlot govori o vecitoj borbi svetlosti i tame, ta tematika jeste vecita i prisutna u mnogim pricama. zasto takvu temuatiku nazivas opskurnom? nismo verniski fanatici i nemamo podrsku od strane crkve. slazem se da ima potencijala za realizaciju na visem tehnickom nivou.
 6. AZILOT

  Azilot

  Na projektu Azilot radi se već četiri godine i u tome učestvuje nekoliko ljudi. Rad je kompleksan, obiman i jako zahtevan, počev od scenarija pa sve do montaže. Trenutno arhiva Azilota sadrži preko 800 ručno rađenih crteža A2, A3 i A4 formata (ukupna povrsina crteza iznosi oko 80 metra kvadratnih), crteže u elektronskoj formi i nekompletnu animaciju, originalno komponovanu muziku. Azilot postoji i kao strip a radi se na kreiranju Azilot figura od plastelina. U planu je i scenario za istoimenu video igru… Sve ovo ukazuje na veliko bogatstvo ideja i entuzijazam mladih autora u okviru stvaranja i duhovnog delovanja. Realizacija projekta iziskuje vreme, podršku i interesovanje svih koji vide smisao u priči Azilot i, naravno, Božiju pomoć. komentari i kritike su dobrodosli.
×
×
 • Create New...