Jump to content

Dare.87

Članovi
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.panoramio.com/user/darko87

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Darko Pavlović
 1. 1. 2. Canon 450D, kit objektiv. Kažite nešto :)
 2. Hvala DeVil79. Možda sam malo preterao na drugoj fotki, ali ono što je gore jeste da sam nekako uspeo da izbrišem original :(
 3. E da, Canon 450D sa kit objektivom + extensions tubes.
 4. Moj prvi macro...kupio extensions tubes, pa se upoznavao sa njima i sa skakavcem. :) Canon 450D. 1. 2.
 5. Da ti lepo sledeći put kreneš sa mnom u Krupanj, pa da vidimo šta nam je čini na licu mesta. :)
 6. Zahvaljujem...mada nisam ti ja baš ni siguran šta tačno mene zanima, fotkam sve i svašta, šta mi se sviđa, kad imam vremena i tako. :) Dosta pratim ovaj forum, nabavio neke tri knjige od Skota Kelbija i tako pomalo i polako. :)
 7. Iskreno...drago mi je da ti se baš poslednje dve dopadaju, jer sam od njih tako nešto i očekivao. :D Uh, sad mi je malo lakše. ;) Imaj razumevanja, tek sam ti ja na početku što se malo ozbiljnijeg fotkanja tiče... :) tako da svako uputstvo, smernica, kritika pomažu. :)
 8. @Jo Za sve si u pravu...nažalost. Nisam bio u drugim poplavljenim mestima, ali ako se i tamo radi kao u Krupnju, teško nama. Nego, imaš li nešto reći za neku od mojih fotografija? :)
 9. Čisto sumnjam da je ovo propustio... Inače ja koristim Canon 450D sa kit objektivom, od skora pazario i počeo da fotkam. ;)
 10. Verovatno je Goshke zabeležio, ali ga nema da prezentuje :) I verovatno je to urađeno bolje od mene (da se ne lažemo) :)
 11. Hvala yagodinac ;) Fotkano u Krupnju, jednom od najugroženijih mesta u Srbiji.
 12. 1. 2. 3. 4. 5. 6. Posledice velikih poplava koje su zadesile našu Srbiju.
 13. Pa pazi...s obzirom da su ispred i sa gornje strane bile skele, a ispred manastira parkiran automobil i mnoštvo turista, ne bih ja rekao da je ovo najgori položaj. :) Ali dobro, možda se tebi tako čini. A na šaht su mogli staviti neku saksiju sa cvećem. :)
 14. A šta ćeš...:) Ne znam šta će u opšte tu...;)
 15. Malo sam skrio manastir, da skele ne bi došle u prvi plan. :)
×
×
 • Create New...