Jump to content

halex

Članovi
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About halex

 • Birthday 10/10/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.photo.kvadrati.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ljubljana
 • Interests
  Fotografija, biznis, nekretnine<br /><br />http://www.kvadrati.com

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Aleksandar Hajduković
 1. Hej, BTW tek sada sam video da imaš QR code kao avatar. Mi smo baš lansirali verziju 3 na http://qrcode.good-survey.com a upravo sam ti dekodirao i pokazuje na link www-ja koji će biti uskoro objavljen (iz tvog profila) :-)
 2. Hvala ta taj link. Deluje stvarno zanimljivo.
 3. Dakle da vrti filmove (DVD, DIVx,...), muziku (CD, MP3), radio (FM/AM i možda Internet radio) i da ima LAN/Wireless mrežnu konekciju. Mora biti lepog dizajna i bele boje. Našao sam nešto tome najbliže ali ne može filmove da pušta: http://de-en.sonoro-audio.com/ielements.html Znate li vi nešto bolje/lepše?
 4. Postavio sam ih na blog-u na lokaciji: Izabrane fotografije Slovenije Ako vas ne mrzi recite koje su slabe da ih izbacim...
 5. Hvala, i meni se činila kada sam je prvi put video. A zanimljivo je kako obično takve slike nastanu... Kada sam ga video znao sam da imam jako malo vremena jer sam bio već blizu. Aparat mi je bio oko vrata, a bilo me sramota da ga naciljam direktno bez da bi ga pitao i imao sam samo toliko vremena da dignem brzo aparat na nivo grudi i da napamet okinem (ekspoziciju sam imao naštimanu od prošle fotke)... Dakle, slučajnost čista :rolleyes:
 6. Ovde sam postavio fotogaleriju (click)...
 7. Mlada i ambiciozna IT firma iz Slovenije (Studio Bikini d.o.o.) traži kvalitetnog Flash programera (ili specijalizovanu firmu) sa kojim(om) bi sarađivala pri izvođenju zanimljivih projekata u Flash-u. Start prvog projekta je sredina novembra, ili početak decembra 2008. Zaduženja: - Rad na poslovima razvoja specijalizovanih Flash aplikacija. Neophodno: - Višegodišnje iskustvo u radu sa Flash-om, poznavanje Actionscript-a i poznavanje integracije Flash-a sa ostalim web tehnologijama. - Organizovanost i tačnost u smislu izvođenja projekta do dogovorenog roka u očekivanom kvalitetu
 8. Moraću to da izbacim u sledećem update-u. Ti vidiš žičaru, ja vidim nešto drugo. Na tvojim slikama ti vidiš umetnost, ja vidim samo golu žensku.
 9. Ako ćemo cinično, evo zato što sam je minimalno modifikovao (drvo sa kategorijama nije horizontalno, već je vertikalno - ako baš tražiš razlog). A moja fotogalerija jeste - pusti tehniku, piše ko je to napravio, slike su pa moje...
 10. Volim crno šta ću. Molio bih za sugestije oko stilova u samom skinu na mom Wordpress Blog-u... http://blog.kvadrati.com/ A ako može i mišljenje i za ovu moju fotogaleriju i kako da je unapredim: http://photo.kvadrati.com/
 11. Nešto ovako ti treba? www.kvadrati.com
 12. Ručno urađeni dizajn Internet stranice (mi samo tako radimo) košta minimalno 1000EUR. Template se lako kupi za dosta manje para, ali ako hoćeš samo ti da koristiš ekskluzivno taj template dođe i do 2500$.
 13. Ima dakle i teksta, povremeno okačim posle nekog izleta... Nalazi se ovde: http://www.blog.kvadrati.com/
 14. Nažalost, nemam Triglav u sličnoj formaciji po danu pa nudim sledeće (ako može): Vojvođansku oranicu u Sloveniji: Vodopad pri Plužni: Reka Soča:
×
×
 • Create New...