Jump to content

tonkript

Članovi
 • Posts

  107
 • Joined

 • Last visited

Reputation

11 Good

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Grafički dizajn i ilustracija

Previous Fields

 • Ime i prezime
  MM

Recent Profile Visitors

4,513 profile views
 1. Fotka je šerovana samo na story, i trebalo je samo da se klikne i video bi se ko je autor. Dečko-fotograf je debil, i treba da ga pljuju jer je ograničen kao piksla. Kakva pismena saglasnost, šta lupaš...Fruškać nije firma koja pravi lovu pa je iskoristila fotku za neku svoju kampanju, već je samo šerovala fotku na 24h.
 2. Nisam iz ove sfere ali svaka cast na projektima. 🙂
 3. Secam se tebe sa Green Designa...Neecodee bese, tako nesto. Sto se tice radnog vremena od 7h svaka cast, to je veliki plus posto se u nasoj struci obicno radi po 8+. Ali ovo sa faksom sto trazite je realno smesno, jer to vise ne traze ni agencije, portfolio je odavno u fokusu a diplome se traze po jos nekim korporacijama.
 4. Dobro ako bude $5 x 40h nedeljno onda nije toliko lose. Mada jeste ovaj posao se placa mnogo vise...
 5. Nisam 100% siguran ali mislim da ne mozes kao contributor da kupujes tj ne mozes preko tog naloga da kupujes, vec moras da otvoris novi nalog - kao kupac. Tako da bi verovatno morao tu lovu da povuces na neku karticu/nalog, pa da onda prebacis istu na taj novi nalog.
 6. Ovo je super, ponovo se vide radovi. :)
 7. Znam, tamo je najteže upasti. Pričam iz svog iskustva, jer kada sam radio za jedan studio, gde smo isto pravili igrice za mobilne telefone, trebalo nam je nekih godinu dana da uđemo top na US listama. Eto na našu sreću, dve prethodne igre su nam feature-ovane u dosta zemalja tj u 140, ali za američko tržište smo morali da sačekamo. Znam da je isto teško upasti u Kini i Japanu, za njih se bukvalno prave posebne igre. :D Nikad se ne zna šta će proći...to jei dalje enigma za sve developere. :)
 8. Ne uklapam se u vas konkurs ali verujem da ste dobar tim, dovoljno mi je sto sam video da Milan Nikolic radi za vas. Srecno sa nalazanjem kandidata. :)
 9. Kako prolazi na app store-u, je l' featured-ovana u nekoj zemlji?
 10. Ljudi provedu godine (srednja škola, studije, posao...) razvijajući veštine dizajnera a ti pitaš da li možeš to da naučiš preko tutoriala...mislim stvarno. Postoje takođe samouki umetnici i njihov stil se zove ''Naive Art'', mislim da treba tako nešto da se izmisli za sve vas koji hoćete da postanete dizajneri preko tutoriala. Ako već hoćeš da počneš od nečega, onda prvo pričitaj istoriju dizajna i umetnosti. Mislim da ti je @lisa dala najbolji odgovor.
 11. Evo jednog digitalnog rada.
 12. Dobri su ti radovi, sviđa mi se stil crtanja. Bolji su mi oni gde nemaš štrafure, već ponegde dodaš neku crticu ili tačkicu.
×
×
 • Create New...
powered by