Jump to content

Mogul

Članovi
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Dejan
 1. Izvinjavam se sto se ranije nijesam javio. Sinoc sam do kasno pokusavao da resetujem podesavanja, ali nista nijesam uspio. Jutros sam zvao zvanicni servis Pixel plus ali ni oni nijesu znali (ili nijesu htjeli da mi putem telefona pomognu) vec su rekli da posaljem aparat kod njih. Nakon toga otvorim DZ da vidim da li ima koji noviji post-savjet. Vidim novih postova na kojima Vam se iskreno zahvaljujem. Medju tim postovima je i post deus&machina: Podešavanje jezika je pretposlednja stavka, druga odozdo, na tabu podešavanja (ikonica čekić i ključ). Probaj tako da je nađeš. TO JE BIL
 2. Svesam probao, dobijem meni kao ovaj sa uputstva str. 15 i 16, alije sve na japanskom ili kineskom. Sve opcije za podesavanja su ovom pismu.
 3. Prije svega pozdravljam sve clanove DZ. Naime danas sam dobio fotoaparat Canon PowerShot G16. Pokusao sam da podesim tacno vrijeme i vremensku zonu. To mi je nekako uspjelo. Ostala podesavanja nijesam uspio jer je u meniju sve na japanskom ili kineskom pismu. Za mene je to nepremostiva prepreka. Trazim pomoc kako da podesavanja resetujem na fabricka ne bih li nekako dobio meni na engleskom jeziku. Napominjem da sam pocetnik i prvi put sam u kontaktu sa digitalnim fotoaparatom.
×
×
 • Create New...