Jump to content

Ja sam Nikon

Članovi
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ja sam Nikon

 • Birthday 01/11/1996

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Snežan Đukić
 1. U planu imam da napravim jedan kratki film, ali imam par problema. 1. imam jako spor računar, i biće mi malo teže raditi sa video fajlovima u HD rezoluciji. ali to nije problem koji me zanima nego: 2. pošto sam početnik i još sam neiskusan oko montaže video snimaka i njegovog editovanja, da li bi mi neko mogao reći koji bi program bio najjednostavniji za početak osim windows movie maker-a. potrebno je da program podržava MOV. format. Film mora biti gotov do kraja marta tako da ga moram što prije završiti, uskoro ću početi i sa snimanjem, ali problem mi je kako dalje. pa vas molim da mi objasnite malo bolje koji bi bio najbolji program, pri tom da je besplatan, i ako nije problem da po pošaljete link za njegovo skidanje. (Skinuo sam Vegas 7.00 i traži mi da se na kraju registrujem kad bude gotova instalacija, ali mi traži Activation Code, na google sam našao par njih ali nijedan nije tačan) Hvala unaprijed
 2. Ev slikao sam telefonom pa je malo loš kvalitet http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-...7_1023503_n.jpg Mada mi se svi čini da je dobro fiksirano kako i treba biti
 3. Imam DSLR već 3 dana , ( Nikon D3100 i 18-105mm HB-32) i do sad je sve radilo kako treba, ali jutros sam primjetio da me se zonerica na njemu zaglavila i da neće da se skine kako sam je prije skidao, znate li vi u čemu je fazon? Pomagajte što prije. . . .
 4. Ali i na 50mm piše da ima autofokus. http://www.kenrockwell.com/nikon/images1/5...-d-KEN_7458.jpg
 5. Hvala vam svima, sad sam shvatio neke stvari. FOKUSIRAT ću se na 35-icu ako ne novu bar polovnu. :)
 6. Mislim da mi je dovoljan 50mm f/1.8 jer sam početnik, ipak malena je razlika u otvoru blende, a velika u cijeni i to mi se sviđa :)
 7. Hvala, ti puno, sad lakše dišem :P Nek on može na Nikonu D3100 da se koristi, to mi je bitno a za fokus ćemo lako. :) (Ja sam mislio da je FX format namjenjen za analogne Fotoaparate, a DX za digitalne , al vidiš , nisam bio u pravu )
 8. E ovako, za par dana uzimam Nikon D3100 sa 18-55mm -Ovih dana stalno gledam objektive i zapao mi je za oko AF Nikkor 50mm f/1.8D zato jer ima jako velik otvor blende i jeftin je. E sad tu ima jedan problem, sumnjam da on ne može da se koristi uz Nikon D3100 jer je FX formata a nikon D3100 DX Ja stvarno ne razumijem razliku između toga i zanima me da li se može AF Nikkor 50mm f/1.8D koristiti sa Nikonom D3100 . Molio bih vas da mi to pojasnite šta znači FX i DX. Hvala :)
 9. Hvala, razmisljo sam da uzmem Signu 70-300mm Prvo zbog cijene Drugo zbog zooma Treće zbog mako Sviđa mi se objektiv mada sam čuo razne kritike. :unsure:
 10. Recite mi koji je po vama najbolji a najjeftiniji NIKKOR micro objektiv? :)
 11. Nikon D3000 Nikon D3100 ---------------------------- Recite mi koji je od ova dva DSLR-a bolji i zašto. :)
 12. To ne bih. Fotografija mi je zanimljivija ;)
 13. Daj link nam da vidimo i njih kako kradu. xD
×
×
 • Create New...