Jump to content

flyfisherextreme

Članovi
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About flyfisherextreme

 • Birthday 06/12/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Podgorica

Previous Fields

 • Ime i prezime
  nikola novovic
 1. Pozdrav svima, naime razmišljam se da kupim ovaj (jeftin) objektiv, koji bi koristio za fotografisanje na hiking turama, i uglavnom outdoor aktivnostima.... Uz neke prime objektive, od tele objektiva imam jedino kit 18-105, sa kojim sam zadovoljan optički ali nedovoljno zuma. Znam da ima mnogo boljih teleobjektiva, 70-300, 70-200 itd....ali, em nisam pri parama, em nemogu sekati težu opremu na cjelodnevnim outdoor aktivnostima, iako svjetan činjenice da je to na uštrb kvaliteta fotografije. Znam i to da nije nepredak u odnosu na 105, što se zuma tiče, ali mnogo puta mi je bilo potrebno "samo još malo" zuma. Zato bi molio one koji imaju iskustva sa ovim objektivom, da napišu svoje mišljenje, i daju preporuke.....ako ima ko raspoložen, po ovoj vrućini da kucka. Mogao bih se finansijski još malo pružiti, pa eto.....ako ima kakvih savjeta, dobro bi došli! Zauvjek zahvalan!
 2. Već peti put gledam ovu drugu fotografiju! Mnogo mi se sviđa. Ja bih se samo potrudio da, naknadno, uklonim onaj dim od guma ili nečega sličnog, mislim da je to moguće.....bode mi oči u ovoj idiličnoj priči!
 3. Da, lipljen! Jednom rukom pridržavan, drugom hvatan fokus :wacko: Lim je u pitanju......iznad je Visitor! Ograničen sa optikom, sa Canonom G12, nisam mogao horizontalno, želeći da smjestim sve...... malo neba, Visitor, šumu, ribolovca, rijeku i ribu u kadar. Ovako je jedino moglo! Tnx!
 4. Na brzinu i jedva. Riba nemirna, par sekundi vremena za sve.....ali eto.
 5. Hvala na pohvalama i sugestijama. Fotografiju sam uradio prije izvjesnog vremena, sa mojim (dragim) Canonom G12. Imam sada priliku da se opet nadjem tu, i znam da je sve još tako kako je i bilo, a ovaj put ću tamo sa svojim prvim DSRL aparatoM (Nikon D7000), imam objektive 18-105mm i 35mm, i blic..... i naravno stativ, da ne zadržavam dah :) Nisam vičan naprednijoj obradi u PS, ali bih volio neko dramatičnije svijetlo ovdje.....možda!? Šta mislite za taj sledeći put? Neki savjet. Sigurno idem! Ideja za stariju osobu je odlična!
 6. Pozdrav, volio bih pročitati komentare vezane za ovu fotografiju. Svaka kritika i savjet su dobro došli. Malo je izgubila na kvalitetu prilikom uploada, ali suština se vidi.
 7. Nema! Ovo je genetski. Pivski koristim za lov, :D a ove za fotografisanje :D
 8. Hvala, tačno je da je kompakt u pitanju. Sada sam na forumu upravo jer prelazim na malo "veći" nivo fotografisanja, što mi je opsesija pored Fly fishing-a. Sada učim, i zbog toga sam tu, a usput ću postaviti koju fotografiju da čujem vaše savjete i kritike, koji će mi pomoći! Ribolovac koji hvali sam bio ja, i ovo sam slikao onako iz ruke, sa štapom u drugoj,a bio sam sam na vodi! Lokacija - rijeka Tara. Još jednom, hvala!
 9. Nisu nešto al ajde da se i ja upišem!
×
×
 • Create New...