Jump to content

zeljkomrsic

Članovi
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zeljkomrsic

 • Birthday 10/10/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fotoarhiv.com

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Željko Mršić
 1. Podržava!! Ovo je link koje sve mobitele podržava. http://www.macromedia.com/mobile/supported...s/handsets.html Popis nije konačan ;) :)
 2. Da, To bi se eventualno dalo izvesti tako što bi se predhodno napisala neka funkcija koja bi sadržavala kod. Kod bi trebao biti otprilike, ako dva puta klikneš tipku 2 onda upiši B i tako dalje za sve tipke te plus ubaciti ako se čeka dvije sekude onda upisuje nešto drugo itd. U svakom slučaju za sada prekomplicirano. Mislim da će to Macromedia već u FL3.0 to riješiti. :D
 3. Da znam to ali kako pisati slova uz pomoć tastature koju nudi mobitel. Npr. kako ćeš upisati slovo B? Moraš dva puta kliknuti tipku 2 da bi ti se upisalo slovo B. Kako to zadati Flashu? Tastatura nije ista na PC-u i na Mobitelu. Problem kod mobitela je i taj što ako hoćeš dva puta upisati slovo npr.B drugi puta moraš čekati otprilike dvije sekunde pa tek onda opet kliknuti dva puta da bi upisao drugo slovo B. Mislim da Flash lite podržava samo osnovne tipke za mobitel nisam siguran. :)
 4. Ma jasno mi je to da možeš ubaciti gotov tekst ali da ukucavaš slovo po slovo? Kako se to izvodi?
 5. Ja ponekad ne razumijem dobro Engleski pa ako netko može da mi kaže. Znači u Flash Lite-u se ne mogu unositi slova kao kad se ukucava poruka na mobilnom telefonu? Npr. ako želim da netko upiše neki tekst u list boxu, da li se to može? Čini mi se da Flash lite to ne podržava, neka mi netko samo ovo potvrdi ako može. :)
 6. Ovako Dali ima netko tko radi sa Flash Lite 2.0 ili FL1.1? Da li je netko radio neku aplikaciju za mobitele? Ako ima neki primjerak neka pošalje da ga vidimo to me jako zanima. :) Evo nešto linkova: http://www.macromedia.com/mobile/ http://www.biskero.org/ http://www.scottjanousek.com/blog/ http://groups.yahoo.com/group/FlashLite/
 7. Ma hvala svima pa i na kritici. Pozdrav nema zamjerki :) :)
 8. Care, svaka ti dala. Sad radi odnosno nema pogrešaka. Uvijek je nešto u tim sitnicama. Hvala Istok! :) :)
 9. Kad hoću pokrenuti film javi sljedeće **Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 31: 'else' encountered without matching 'if' else {combo.getItemAt(1).label Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1 Što to znači?? HEJ, imam pravo biti početnik majka mu stara :)
 10. Da hvala dečki, Kod bi znači trebao izgledati ovako otprilike: on (change) { var prva:String = "ZEK"; var druga:String = "Hej di si ti"; if (combo.getItemAt(1).label == "zeljko0"); { list1.loadVariables(prva); list2.loadVariables(druga); } else {combo.getItemAt(1).label } } međutim još uvijek mi javlja grešku. Ništa pokušat ću to riješiti ili ako ima još metko neku ideju neka javi molim. Pozdrav! :)
 11. Eh, Hvala na trudu Syndrome Teoretski sve to znam ali još uvijek ne znam kad što i gdje upotrebiti. No reci mi za ostatak koda, dobro ne moraš mi otkrivati pogreške (sintakse) ali u globalu može li se kod ovako izvesti kao što sam ga ja napisao? Kad bi sve ispravno napisao trebalo bi raditi zar ne?? :)
 12. Ovako, pita početnik Imam jedan combo box sa podacima te dva dinamička list box-a Želim kad odabereš neku stavku (lebel) unutar combo box-a da se unutar list boxova ispišu različiti tekstovi. Tekstove sam stavio u varijable i napisao sljedeći kod dole. Negdje nešto ne štima zna li tko kako ovo riješiti drugačije ili gdje je greška? on (change) { //prva i druga su varijable koje se trebaju upisati u list box prva = ZEK; druga = Hej di si ti; //zeljko0 je neki podatak unutar combo box-a if (combo.getItemAt(1).label == "zeljko0"); { list1.loadVariables(prva); list2.
 13. Da Istok, Ulica se kreće naprijed nazad, kad dođe do kraja može se ubaciti lik kako si ti predložio a može se i nastaviti dalje ili čak lijevo desno ulicu itd. nije problem. Može se malo igrati scenama. Ovaj kod koji si mi predložio moram proučiti. Čini mi se OK ali ja sam početnik u flashu pa moram to sve dokučiti, treba mi vremena. Ako hoćeš pošalji email poslat ću ti dokument pa vidi ti da li se to može izvesti. Hvala na dosadašnjim odgovorima :)
 14. syndrome! Javi se jesi dobio dokument? Poslao sam ti na onaj yahoo email?
 15. To ti je niz fotografija spojenih frame by frame. Navigacije su strelica naprijed nazad, (Key Up and Down) Nažalost ne mogu postati jer je limit na forumu 500 K a dokument je 800K Poslat ću ti na email
×
×
 • Create New...