Jump to content

Oroku

Članovi
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

Profile Information

 • Location
  Sombor

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Sasa
 1. Hvala vam ljudi na pomoći! Bar mi se malo izbistrila slika oko svega toga. Neki okvirni dogovor je da oni izrađuju radove, stim da ja odredim koliko kopija sme da se proda. Tako da bih ja njima dao samo elektronski fajl, naravno sa ugovorom. To su oni sami naglasili. Pitanje je samo, kako vršiti kontrolu? :) Mogu oni prodavati radove, bez mog znanja.
 2. Radi se uglavnom o fotografijama iz ove serije, mada ima tu još nekih koje su videli na netu. Njima treba oko deset fotografija, a najveći format bi im bio 150x100cm. Da su manji, lako bih izradio. :)
 3. Dobio sam ponudu jednog salona nameštaja u BGu, da u sklopu njihovog salona izlažem radove, te da budu prodajnog tipa. Nemam sad nešto sredstava da tako nešto izrađujem, mada i sumnjam u neku dobru prodaju, pa su se oni ponudili da te radove izrade. Ostaje nam dogovor oko cene koje tražim, ako neka fotografija bude prodata. Ima li neko iskustva sa tim stvarima? Koliko uopšte izrađene fotografije mogu da se naplate u Srbiji? Da li možda naplatim prava za korišćenje, a oni posle nek prodaju kome hoće? Hvala na pomoći!
 4. Gazimestan by Saša Lalić, on Flickr
 5. Hvala svima! Sad sam promenio opremu, pa cu kad malo otopli opet u akciju. Uvek ima mesta pobojsanju, jos ako uspem i stativ da ponesem, bice mnogo bolje. @Kisha B)
 6. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. Ostatak ovde: https://www.behance.net/gallery/45731177/Wh...rvice-(Part-II)
 7. Hvala vam ljudi! Drago mi je da vam se dopada serija. Meni se neke dopadaju u boji, neke CB, pa sam zato postavio dve serije. Tako da, evo da i sa onima koji nisu pogledali na behance-u, serija u boji. Nisu sve fotke tu, da ne gušim forum. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
 8. Dolaskom savremenih vozila, šezdesetogodišnja eksploatacija Šinobusa je prestala. Oni više ne izlaze iz svojih garaža, kao što su to činili decenijama u nazad. Mlađi i brži preuzeo je njihov posao. Da li je sve bolje, dolaskom naslednika? Svakako, vožnja je udobnija, konfornija, ali nažalost, izgubilo se nešto što je krasilo putovanje Šinobusom. To je duša! Nema više razgovora, upoznavanja, sve se manje i posmatra kroz prozor, prepušta dubljim razmišljanjima. Umesto toga, tu je ekran telefona, laptopa - gomila informacija ... Ali, čemu sve to, kada ne želiš to da podeliš sa nekim u realnom svetu? Danas, šinobusi, čekaju svoju kraj, usamljeni, u polumraku, gledajući kroz prozore hala, nadajući se još jednoj vožnji, da još jednom čuju graju i uspešno prevezu svoje putnike, pre nego ih iseku i pretope u nešto novo, savremeno, bez duše. Tehnološki napredak je neizbežan, ali može li se napraviti kompromis između tehnologije i duše? 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Još fotografija na: https://www.behance.net/gallery/45687509/Wh...ears-of-service
 9. @smena 8 Baš su lepe! Lep pronalazak. Romanija by Saša Lalić, on Flickr
 10. SMC Takumar 135mm F2.5 M42 . by Saša Lalić, on Flickr
 11. Dve sa ostrva Oljhon na Bajkalskom jezeru Downhill by Saša Lalić, on Flickr Walk by Saša Lalić, on Flickr
 12. Dune by Saša Lalić, on Flickr Odvojeni by Saša Lalić, on Flickr Untitled by Saša Lalić, on Flickr
 13. Bicyclist by Saša Lalić, on Flickr
×
×
 • Create New...