Jump to content

UnderDog

Članovi
 • Posts

  3,103
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ctrl+Alt+Shift

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Željko Naić

Recent Profile Visitors

9,132 profile views
 1. Retušeru je potreban asistent sa iskustvom. Obavezno je poznavanje Adobe Photoshop i Adobe Lightroom, kao i poznavanje engleskog jezika. Vašu radnu biografiju, propratno pismo i portfolio možete poslati na sledeću e-mail adresu do 12. septembra 2016. godine: contact at extremeretouching com Isključivo sam zainteresovan za saradnju sa osobama koje mogu da rade u kancelariji u Beogradu, na Karaburmi. Kao i kod svakog freelancera količina posla varira, tako da je plaćanje po radnom satu, a iznos zavisi od radnih sposobnosti i samostalnosti u radu.
 2. Extreme Media traži operatera za obradu fotografija. Obavezno je poznavanje programa Adobe Photoshop i Adobe Lightroom. Poželjno je poznavanje naprednih tehnika za obradu i retuširanje fotografija. Vašu radnu biografiju i obrađene fotografije koje prikazuju Vaše umeće možete poslati na e-mail adresu extrememedia@x3mgym.com do 31. marta 2013. godine. Isključivo smo zainteresovani za saradnju sa osobama koje su u prilici da rade puno radno vreme u prostorijama Extreme Media, u centru Beograda. Nudimo platu u zavisnosti od radnih sposobnosti i nivoa samostalnosti u radu, kao i prijatnu radnu atmosferu i mogućnost učenja i napredovanja.
 3. Konkurs je zavrsen. Zahvaljujemo svima koji su se javili, a narocito Dizajnzoni. :)
 4. Extreme Media traži operatera za obradu fotografija. Obavezno je poznavanje programa Adobe Photoshop i Adobe Lightroom. Poželjno je poznavanje naprednih tehnika za obradu i retuširanje fotografija. Vašu radnu biografiju i obrađene fotografije koje prikazuju Vaše umeće možete poslati na e-mail adresu extrememedia@x3mgym.com do 7. januara 2012. godine. Isključivo smo zainteresovani za saradnju sa osobama koje su u prilici da rade puno radno vreme u prostorijama Extreme Media, u centru Beograda. Nudimo platu u zavisnosti od radnih sposobnosti i nivoa samostalnosti u radu, kao i prijatnu radnu atmosferu i mogućnost učenja i napredovanja.
 5. Super su ti fotke, vidim da si mnogo napredovao. Ali mislim da ti fali bolja obrada. Na primer, boja koze je neujednacena a i kontrast bi mogao biti jaci.
 6. Ako ti je nacin merenja postavljen na spot (ja sam nikondzija, nisam siguran da 40D ima spot merenje) onda moze biti da si fokusirao na neki svetli objekat pa je aparat eksponirao prema njemu.
 7. Na Nikonu nemas fokus na beskonacno, osim ako ne kupis adapter sa socivom (koje unisti kvalitet slike), a adapter bez sociva imas kod mix_NS.
 8. Ja sam podesio precicu za Play akcije Ctrl+F1. Kada se akcija prekine, ponovo pritisnem Ctrl+F1, ali to moram za svaki korak, dok akcija ne dodje do kraja. Onda se vraca na pocetak, pa krece normalno.
 9. Vredi svaki dinar. Koristim slican, Eizo S2000.
 10. Logo se pravi tako sto detaljniji crtez uproscavanjem (eliminisanjem "nepotrebnih" elemenata) svedes na apstraktniju formu koja mora da bude prepoznatljiva na prvi pogled, da se moze stampati u jednoj boji i da bude prepoznatljiva kada se smanji na 1x1cm. Tako ces dobiti najjednostavniji znak, a vise ti i ne treba. Dodaj nekakav tekst i cao zdravo. Matorom ce da bude super, a ti ces da nakupis poene kod zene :) Ili to, ili angazujte dizajnera.
 11. Odlicna bato. Steta sto ovo cesce ne radis, tj. sto ne slikas porodicu.
 12. Jbt, kakav krsh od objektiva. Cak ti je i potpis neostar. Pa ocigledno je falican objektiv, ali drugi takav mozes da kupis za 30 evra. Ne znam da li se isplati popravljati.
×
×
 • Create New...