Jump to content

konstrict

Članovi
 • Posts

  642
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by konstrict

 1. haha, evo pa uzivaj u 'photoshopu' :) http://nightlife.24sata.rs/single/mr-stefa.../61756#imageTop
 2. Aj userite i ovu temu sa politikom.
 3. Baš to, žestoko smara taj flood control - ne provodim mnogo vremena po forumu ali da malo ozbiljnije pregledam teme bilo bi jako frustrirajuće. Trunks, kad sam pročitao sad tvoj post, probao sam sa tvojim i radilo je, potom sam probao sa t@urusom pa nije radilo. Onda opet sa tvojim pa opet ne radi. Što nas verovatno vraća na ova flood problem. Ako treba brojati 20 ili više sekundi svaki put kada treba da se klikne na nešto, to je ipak daleko od ugodnog browsinga. Ista stvar je jako dugo problem i sa searchom. Radi bolje ako se ode na advanced.
 4. Meni to nije radilo jako, jako dugo :) Ne radi ni sada haha: To je što se tiče drop down menija uz ime, ali ako uđem na profil pa na karticu Teme onda je ok.
 5. Savršen primer bezobrazluka. Od tog koji u startu ima stav "treba ti meni da plaćaš" ne možete očekivati ništa bolje ni kasnije. Radnik koji radi za 25'000 i nezadovoljan je time napravi više štete koja više košta nego da ga je platio bar 10'000 više i da je ovaj miran bar hrane da ima svaki dan, ne švercuje se u prevozu i generalno barem se ne oseća krajnje poniženim. Ali to je jajarski mentalitet koji nije slučaj kod 100% vlasnika ali nažalost dominira. Ima svakakvih radnika takođe ali iz mog iskustva ljudi pretežno bolje i poštenije rade nego što su plaćeni.
 6. Samo što je ova bosanska daleko šarmantnija (od Telenorove barem) :)
 7. Apsolutno. Bio sam naivan i računao na javne opomene u komentarima ali ubrzo sam se opametio i postao sam skroz analan što se toga tiče. Čak štaviše kad vidim da neko koristi stock ili neku googlovanu samo fotku a nije to uredno prijavio kao stock content isto sam počeo da raportiram xD
 8. Da, majmun je dok se ne dohvati tog pakovanja, onda kao postaje... nešto :) Mo'š misliti.
 9. Haha, zanimljiva novost. Obzirom da sam radio tamo više od godinu i po. No, dobro.
 10. http://grafix.rs/, štampaju na prakitčno bilo kom materijalu do max dimenzije 125x250cm, UV inkjet je u pitanju. Razni umetnici sa dizajna tekstila redovno tamo rade diplomske i sl.
 11. Ulaganje u novinsku štampu je otprilike ravno samoubistvu danas.
 12. To je zaklopna mašina za visoku štampu (olovni slog, fotopolimer, itd.), koji je konkretno model ne znam, ali ovo danas može da ima svrhu sam u nekom ateljeu gde bi radili grafike ili tako nešto.
 13. Loš primer jer su praktično nastali paralelno, čak je knjiga izdata nakon filma :) Ali kad smo kod Kjubrika, odličan primer je The Shining...
 14. David Thorne (http://www.27bslash6.com/bob.html)
 15. Nikad ne šalji na štampu u RGB-u, nisi time ništa uradio. Što se tiče tvoje pripreme gore, osim ako se neko tamo ne iscima da koriguje, vrlo je verovatno da neće izaći na dobro zbog te masne crne (pretpostavljam da si samo zabio colo picker u donji ćošak) i tankih slova. Da li šalješ u digitalnu štampu ili ofset?
 16. U Londonu mora svako da čekira kartu prilikom ulaska u vozilo, bila ona personalizovana ili ne. Samo što je sistem nešto prostiji i mnogo brže i bolje reaguje na karticu kad je spustiš, a ne kao ovde s kašnjenjem od par sekundi (što JESTE problem kada se svi laktaju da što pre čekiraju i onda zauzmu mesto)..
 17. Vaistinu iluzija, to je samo jedna od promocija koja dođe i prođe :)
 18. U Sloveniji postoji direktan zastupnik ali zaista ne mogu da se setim imena firme sada, a ni brza pretraga na Google ne pomaže, možda da kreneš tim tragom i raspitaš se, sigurno ćeš ih naći. Oni su recimo dolazili ranije i u Beograd na sajmove.
 19. "Čaj to go" je stvarno možda najnesrećnije rešenje koje sam skoro video. Zar je bio problem reći "... za poneti", barem taj izraz još uvek svi koriste nezavisno od nivoa snobizma.
 20. Taj nazovi slogan za Vivu je samo koliko-toliko direktno preveden sa nemačkog, kao i sve drugo vezano za OMV brend. Baviću se njima u narednom periodu pa sam morao da prođem kroz knjigu standarda ;)
 21. "Poluton" zapravo nije ispravno koristiti, iako se taj bukvalizam često spominje.
 22. a? :huh: Stvar je ista kao i sa cajtnama za obrezivanje, stavlja se samo kratka (isprekidana) linija izvan dela otiska koji će biti vidljiv nakon dalje obrade.
×
×
 • Create New...