Jump to content

luflee

Članovi
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kgb-hq.com/forum

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Zar je bitno?
 1. luflee

  Canon 5D MK1

  Nova cena - 400e
 2. Savrseno stanje, manje od 10 000 okidanja, punjac, 2 baterije, strap,Hama stativ, Canon zicni okidac i CF kartica 8gb. Cena - 450e
 3. Canon 17-85 USM IS,ponude na pm,slike pozeljne
 4. luflee

  WR740N + iPad

  Sredjeno ! ako neko budei ma problem,potrebno je da skine firmware sa dd-wrt sajta i update ruter i to je to,radi sve kako treba sad !
 5. luflee

  WR740N + iPad

  imdb,youtube,pinterest i chrome sam probao. Ovako,chrome i pinterest rade bez problema,ali imdb,app store,youtube ne ucitavaju nista,ili je bela strana ili se pojavi text samo,dok na app store ona 3 prozora gore sto se vrte po defaultu meni su razbacani po ekranu :) nije JB, iPad mini je u pitanju,poslednji update.
 6. luflee

  WR740N + iPad

  taj isti tablet se kaci na drugi wifi (ruter je identican model kao moj) i radi sve bez problema,samo na moj ruter nece :)
 7. luflee

  WR740N + iPad

  Internet na desktopu radi odlicno ali bilo koji uredjaj kad se zakaci bezicno na doticni ruter ne ucitava slike na sajtovima ? znaci ucita sajt ali bez slika na iPad-u kad otvorim App Store dobijem belu stranu (isto i za bilo koju drugu web aplikaciju), b92 vidim text samo i mesta gde je predvidjeno da budu slike npr itd... p.s. internet je optika,tako da nemam nikakav modem,iz zida u ruter,iz rutera u komp i to je to(i to radi super) ali wifi jok ovo je treci modem koji sam uzeo iz radnje,zamenili su mi vec 2 kom,mislio sam da je neispravan btw pre par min sam i firmware update i opet isto sve,drugar ima identican ruter i isti uredjaj se kaci na njegov ruter bez problema,sa identicnim podesavanjima kao kod mene... any ideas? :huh:
 8. mora biti DSLR :( imala je 450D ali je izgubila...
 9. da li uzeti sestri polovan Canon 1000D ? (rekreativno koriscenje :P ) ako ne,sta uzeti do 250e ?
 10. luflee

  Compass

  Pih, nema ni nikakav community, za ovo bi ga definitivno trebalo napraviti.
 11. hvala za komentar,sledeci put ce biti bolje,nadam se :)
 12. moja prva panorama feat. shipka :)
×
×
 • Create New...