Jump to content

karakter

Članovi
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About karakter

 • Birthday 12/11/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://nocturnominds.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Northern Bosnia

Previous Fields

 • Ime i prezime
  neko iz mase
 1. Jebote. jel moguće da na svakom jebenom forumu postoji neki dežurni dokoličar koji soli pamet i uči druge šta i kako treba da rade. Predlažem lock. Al sad stvarno.
 2. Uh polaskan sam ovolikim interesovanjem Ma taman posla, šta ti pada na pamet? Pa svaka kritika je OK sama po sebi. Nego prije da sam osjetio sprdnju i podsmjeh, što pak sa kritikom nema nikakve veze, al dobro da se ne raspravljamo dalje. zaista nema svrhe. I, da, još kad bih znao šta znači riječ - ufuran možda bih se i osjetio prozvanim. Ovako - žao mi je! @Ai-CaTS samo da pitam jer sam jako radoznao: ono čitavo raščlanjivanje i kompletna analiza mog posta kad sam pisao šta se izdešavalo bi trebalo da bude šta? :blink: rekao sam oanko kako jeste. I sad tek odoh da se napijem ko guzica.
 3. ok, pametnom je jednom dosta. uživajte! ;)
 4. karakter

  Google Chrome

  hahahahaahahhahhahaaaaaaaaaa ahahahaaaahahahahahaaaa Meni rekli da je ovo ozbiljan forum sa pametnim ljudima gdje mogu fino da pitam, pročitam i naučim, kad ono...
 5. Uh, pa nisam baš ni objasnio. Ovako: dosta fotografija je nastalo bukvalno ni iz čega. Ove slike su nastalena jednoj fešti a i ja sam bio tu malo pod uticajem alkohola pa mi preciznost baš nije bila jača strana. kropovao sam da ispadne nejbolje što može, i vjerujte ovo je top. A sa druge strane slikano je nekakvom prvom Olimpusovom kamerom od 2 megapixela, i još sam ja tu koji realno nemam pojma o fotografiji, tako da tu nema puno prostora... laugh.gif Ipak sviđa mi se sam trenuitak, što jes jes... @ re_visible Što se tiče tvoje kritike, iskreno nemam pojma šta si mi rekao, mada sam samu sliku naknadno editovao bar 5 puta dok nisam dobio željenu sivo - crno - bijelu kombinaciju. Ok ne sviđa ti se! Meni se sviđa što se tebi ne sviđa biggrin.gif i tako mora da bude... Next:
 6. Pozdrav ljudi. Evo drznuh se i ja da postavim koju svoju sliku, pa želim da da čujem vaš cijenjeni sud. Polako, jednu po jednu ću... Izvolite hvalite, pljujte...
 7. karakter

  Google Chrome

  Ljudi, jedno pitanje: šta bi sa našom privatnošću? Sjećate se sigurno svi kakva je se frka digla u javnosti kad su ljudi provalili koje su im zapravo stvarne namjere. To je trajalo par sedmica i onda se sve stišalo i prestalo pričati o tome. Svi su to prihvatilo kao nešto normalno ili uzeli zdravo za gotovo... Ali možda ja nisam do kraja informisan, pa vas pitam jesmo li možda danas sigurni?
×
×
 • Create New...