Jump to content

pixelzdesign

Članovi
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pixelzdesign

 1. Prijavio sam sajt na WEB FESTU u kategoriji "Najbolji vizuelni dizajn". Kada je počelo glasanje sajt se uopšte nije nalazio u listi, jedino je bilo moguće pronaći sajt preko PRETRAGE kada se unese ime sajta. Ko će na ovaj način da pronađe moj sajt i da glasa za njega. Posle desetak dana sam im pisao i onda je bilo sve u redu jedno 4-5 naredna dana. Nakon toga pa do danas sajt je u listi, ali bez fotografije. Opet sam im pisao i za sada ništa. Ni u prvom ni u drugom slučaju ništa mi nisu odgovorili. Ovo nije slučaj samo sa mojim već i sa drugim sajtovima, što se vidi i sa slike. Sa
 2. Meni se sviđa što je jednostavan, a i radovi su ti super.
 3. Postavio sam blog na sajtu sa ciljem da prikupljam i postavljam najbolje stvari koje su potrebne web dizajnerima: od menija i dugmica preko jQuery galerija, gotovih besplatnih sajtova i sl. Web dizajn blog - link Ako imate neke zanimljive linkove i predloge mogu i njih da ubacim.
 4. PS je najbolje rešenje za bilo koji dizajn pa i za web dizajn. Samo treba dobro da se pomučiš da bi ga naučio. Postoji i u PSu eksport u xHTML. Prvo moraš da iseckaš (SLICE) stranu, pa ideš u File->Save for web. Kada klikneš na SAVE izaberi CUSTOM podešavanja i tu podesi da ti se fajl snimi kao xHTML i CSS. E sada treba malo da se podesi CSS: Oni stavljaju position:absolute, a ja relative itd. Možda treba dodati još koji <div> tag .... Nadam se da sam ti bar malo pomogo. U suštini moraš da naučiš HTML i CSS.
 5. Konačno sam postavio portfolio na adresi www.pixelzdesign.com Interesuje me Vaše mišljenje. Da li treba nešto dodati, izbaciti i sl.
×
×
 • Create New...