Jump to content

walter1

Članovi
 • Posts

  169
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by walter1

 1. Izvini, morao sam da probam malo drugačije...
 2. Dobar naslov :-) Nije loše. Malo je samo ukrivo.
 3. Meni samo četvrta. Ali hrana deluje izvrsno :)
 4. Nekima je ovo parada ponosa, a nekima verovatno nije, nego imaju drugačije asocijacije. Ništa zlonamerno ne stoji iza naslova.
 5. Za one koji nisu bili ovih na ušću evo šta se otprilike dešavalo. Više ćete imati prilike da vidite u četvrtak na TV-u ili uživo. Vodio sam klince (mada i ja volem da pogledam..., znate već hleba i igara za narod) pa da iskoristim da uslikam ponešto. 1. 2. M84A 3. 4. Razbijači 5. Zbor ratnih ljudi 6. Čekanje 7. Kao jedan 8. Ruka pomirenja 9. Magnifico 10. Zbunjen 11. Oslobađanje beograda
 6. Odvratno. Mislim čin, ne fotografija.
 7. Pre par nedelja se u Koceljevi održao Sajam zimnice. Kao prateći deo manifestacije održalo se i takmičenje u spremanju lovačkog gulaša. Uglavnom, kako to kod nas već ide, prateći sadržaji su (skoro) nadmašili glavni povod za okupljanje. Bilo je tu mnogo više faune, nego flore. Bilo je orlova, prasadi, ćurki, jelena... Kažu da se pojavio i neki vučić. Ja nisam naleteo na njega , a ne bih se verovatno ni odvažio ga fotografišem, i da jesam. Elem, evo deo viđenog... orlovi plodovi tora bambi ćure mali kuvar kotlići krastavčići diplome paprika rakija kraljevina&republika moderna liciderska srca ćupovi, oni me nekako povukli u sepiu, sorry
 8. Da li je moguće da tako lepe boje izlaze direktno iz aparata (mislim na druge dve)?! I ja volim prema svetlu da škljocam :rolleyes: Prva treba da prikaže neuspelu panoramu? Druge dve stvarno lepe.
 9. Lepo je nebo bilo sinoć Uploaded with ImageShack.us
 10. Ono što je plavo je "previše" plavo
 11. Boje ti vuku na plavo. Nije loše inače :rolleyes:
 12. Lepo ti ovo ;) . Prvoj i drugoj bi verovatno prijalo ispravljanje horizonta.
 13. Koji je štos sa njima, jesu li to neke trkačke mašine (street racing) kojima je izgoreo motor? Mislim da fotografija traži malo drugačiju obradu (malo desaturacije, dosta pooštravanja i sl.).
 14. Ovo opet iz serijala: Gospodar prstenova? Odlično
 15. Mislim da bi mnogo bolje leglo skraćivanje na kraju gondole, iznad krovića. Mnogo dobro je legla obrada, pogotovo na prvoj.
 16. Dobra. Šteta za ovu žičanu ogradu ili šta je već ispred.
 17. Prva lepa. Međutim, nešto tebi definitivno nije kako treba sa monitorom. Zelena ti na svim fotografijama beži u fluorescentno (ne samo u ovoj temi - vidi: samaraši).
 18. Prva iz Donjeg Milanovca, ostale dve iz Kladova (pogled na rumunsku stranu - Turnu Severin)
×
×
 • Create New...
powered by