Jump to content

dussto

Članovi
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About dussto

 • Birthday 07/03/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Belgrade

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Besna Glista
 1. Bilo bi sjajno kad bi odgovorili na email. :mellow:
 2. 4S Magazin je redizajniran.
 3. Ja uvek koristim jpg sa wattermark-om. A kad saljem kao konacni, onda organizovani psd.
 4. Tema ce da dobije responsive update uskoro. Nije nam to najprece. Nije bas jednostavno prilagoditi temu koja u startu nije radjena kao responsive.
 5. Sada bi nam dobro dosla pomoc u promovisanju sajta. Ako ima zainteresovanih ili nekih predloga, pisite.
 6. Pre svega da se svmia zahvalim na kritikama. Ipak ste za to utrosili svoje vreme. :) Sto se tice svih ovih predloga, neke smo i sami imali uplanu, neke smo prihvatili, neke ne. Update se ocekuje u toku vikenda, jer su po nasem rasporedu tada predvidjeni poslovi oko dizajna, servera i slicno. Ovaj projekat je jako ozbiljan. Sajt za sada jos uvek izgleda prazno i sve ono sto krajnji korisnici trenutno vide je nekih 40% od celokupnog sajta. Planirani su odredjeni servisi (webinari, placeno clanstvo - oko ovoga i dalje diskutujemo, besplatan hosting sa podrskom za sve clanove, odredjene kategorije clanaka koje cemo kasnije dodati i td.). Posto je ovo projekat koji je pre svega edukativne i informativne prirode, trudicemo se da sve sto budemo nudili bude u vecoj meri besplatno ili sa minimalnim naknadama (na sajtu ce raditi nekoliko osoba - pisanje tekstova, izrada tutorialai td - koji se moraju platiti). Ovaj sajt ce u buducnosti da se prosiri ne odredjene servise i grupe sajtova, u skladu sa domacom potraznjom, da se tako izrazim. Ukoliko ima iskusnih i zainteresovanih za ucestvovanje u ovom projektu, neka pise na dusan.stosic@4smagazin.com
 7. @Sacha: Hvala na pohvalama, to nam stvarno znaci. @vili: "back to top" cemo svakako dodati. u stvari ono i jeste dodato u poslednjem updateu koji cemo postaviti iduce nedelje.
 8. Sta mislite o ovom sajtu? Izgled, kompletna zamisao projekta i td. http://www.4smagazin.com
 9. Ovo je prilika koju ne smete propustiti! Potreban vam je kvalitetan sajt? Onda vam je sigurno potreban i hosting. Zašto ne bi ste jedno od ta dva obezbedili besplatno? Detaljnije informacije i uslove pogledajte na http://www.dussto.com
 10. Razmisljao sam o tome i probao i to, ali mislim da je ovako bolje. Recimo kad se prosiri lista kategorija, tako da jedan deo ide van ekrana, onda ce biti malo zeznuto. Mozda bih stavio neki image sa #top linkom ispod menija, ali sa pozicijom fixed.
 11. Svi komentari su dobrodosli. Da, lici na Smashing. :) http://www.dussto.com
 12. Lepo uradjeno. I dizajn i organizacija sadrzaja.
 13. Evo zasto: http://tympanus.net/codrops/2010/09/08/ful...-image-gallery/
 14. Potreban sajt firme sa e-prodavnicom. Sajt mora biti radjen u Microsoftovom KenticoCMS-u. Kako sam cms ima Ecommerce modul, potrebno je uraditi dizajn frontend-a i raspored modula, nekoliko slika i banera u flash-u i td. Ponude sa cenom slati u inbox.
×
×
 • Create New...