Jump to content

WhiteWeedow

─îlanovi
 • Content Count

  976
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WhiteWeedow

 • Birthday 10/10/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.i-do2.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kad bi i ja sam znao... :)
 • Interests
  Svasta.

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Mirko Fisic
 1. Kako da extendujem classu u php sa Thread i dali php uopste podrzava Thread kao java?
 2. Koristi SWFAddress za ajax medjutim unutar change listenera nemogu da pristupim globalnoj varijabli, tj nemogu da joj promenim vrednost? <script type="text/javascript" src="js/swfaddress.js"></script> <script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js"></script> <script type="text/javascript"> var additionalContent = "home"; $(document).ready(function(){ SWFAddress.addEventListener(SWFAddressEvent.CHANGE, addressChange)
 3. Ja mogu navesti XX ovakvih propusta i sa jedne i sa druge strane, ja govorim generalno java je najsigurniji server side i zna se ko koristi javu :)
 4. Sto se tice sigurnosti Java je vrh i isto tako generalno sto se tice server side jezika java je vrh.
 5. Napravis Event.ENTER_FRAME listener unutar te funkcije pratis poziciju(x,y) misa i na osnovu tih pozicija pomeras sliku isto tako ako hoces da preuzmes drugu ruku pratis poziciju misa ako predje recimo pola ekrana onda stavis da druga ruka slusa poziciju misa i krece se vrslo jednostavno. Ako budem imao vremena napravim ti primer.
 6. ^ Prevedeno http://forum.starling-framework.org/topic/...ies=1#post-1919
 7. Ovo mi se dopada http://gskinner.com/blog/archives/2005/10/...e_code_sha.html
 8. Da zaboravio sam da naglasim da je cilj sto preciznija detekcija.
 9. Ako neko ima primere code-a za collision detection neka okaci ili postavi link. Trazio sam mnogo o ovome napravio sam i svoj primer ali frame rate jako pada. Dali je neko radio implementaciju box2d engina i starlinga jer box2d ima najbolju detekciju koliko sam do sada video.
 10. Moze ali opet moras upload da koristis.
 11. Za ovo ti treba baza i treba ti server side jezik. Imat ces scriptu na jednom hostu pozoves scriptu sa drugog hosta prosledis poruku poruka se upise u bazu zatim imas scriptu koja cita poruke iz baze preuzimas poruke i ispisujes ih na sajt. Flash ti nece pomoci ovde sem ako je client strana radjena u flashu. Pozdrav
 12. Zato predji na AS3.0 on je potpuno objektno orijentisan i sa jednom classom ces moci da napravis ovo. Sto se tice pitanja za CSS neide bas tako. Napravis krug dodelis mu klassu unutar klasse definises over out funkcije i instanciras istu classu xx puta :) Okaci grafiske elemente u FLA file i posalji i stavi neka je fla file as3 document pa cemo da ti odradimo
 13. ako ces povecati na mouse over onda ces smanjiti na mouseout :)
 14. WhiteWeedow

  Alaram

  Kada vidimo sta je bolje napravit cu classu za Alarm pa da da okacimo dugo se nista nije okacilo sirovo :)
 15. Pokusat cu da ovo resim na bilo koji nacin jer imam planova da radim dosta air/mobile aplikacija i ovo nesme da ovako bude. StageText je cool i ima dobre opcije ali je problem isto sto mora biti u top containeru znaci mogu da zaboravim na animaciju objekata i ovaj tip polja. TLF polje je isto ok ali gubi se na performansama.
×
×
 • Create New...