Jump to content

JJRade

Članovi
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Rade Jovanovic
 1. Ima dva monitora u autobusu. Nije vazno za musteriju,ne radim mu to za novac. Za novac mu odrzavam monitore,popravljam autoradija,cistim lasere i.td. Hocu da znam radi sebe a i ako mi zatreba za ubuduce. Pozdrav!
 2. Pokusao sam da prebacim film sa DVD diska na flash memoriju od 4 GB,pomocu programa exFAT, ali nije moglo da stane. Treba da prebacim prvo DVD format u DivX,pa zatim na flash. Nije problem da to eksperimentisem, ako hoce neko da mi kaze kako da uradim,koji je vec to radio. Pozdrav!
 3. Naime imam filmove na DVD i CD diskovima u DVD i u DIVX formatu i hocu da ih snimim na novu flesku od 32 GB. Treba musterija da to koristi u autobusu koji ima autoradioCD sa USB-om,cita DVD i DivX formate. Molim za objasnjenje sta treba uraditi? Kakav program mi treba za to,inace koristim Windows XP. Unapred hvala! Pozdrav!
 4. Pretpostavljam da je kartica ispravna. -ako ima betonska ploca izmedju spratova prijem je dosta losiji -da ji je soba gde se nalazi ruter odmah ispod tvoje ili je na suprotnoj strani kuce.Ako je tako opet je prijem losiji. -zamisli liniju izmedju rutera i tvoje antenice koliko ima prepreka u pravoj liniji: -koliko zidova -koliko betonskih ploca -kuciste od PC-ja,neki delovi namestaja,ili bilo kojih predmeta sve to utice na jacinu signala To je oblast elektronike koja ne pripada ni hardveru ni softveru vec emisionoj i prijemnoj visokofrekventnoj (2.4GHz) tehnici kao i prostiranju elektromagnetnih talasa.Na 2.4GHz elektromagnetni talasi se prostiru bukvalno pravolinijski. Spusti tvoj racunar u istoj sobi gde ti je ruter i probaj kako tada radi wireless i kolika je jacina signala. To sto lap top radi ne mora da nista znaci,recimo on ima osetljiviju wirwelss karticu i bolju antenu naravno ona se nalazi unutar lap topa. Ne mislim da se reklamiram ali uzmi od nekoga ili recimo od mene original USB wireles:AWUS036H i uhvatices signal i od kuce recimo na 100 metara. Pozdrav!
 5. Pretpostavljam da je kartica ispravna. -ako ima betonska ploca izmedju spratova prijem je dosta losiji -da ji je soba gde se nalazi ruter odmah ispod tvoje ili je na suprotnoj strani kuce.Ako je tako opet je prijem losiji. -zamisli liniju izmedju rutera i tvoje antenice koliko ima prepreka u pravoj liniji: -koliko zodova -koliko betonskih ploca -kuciste od PC-ja,neki delovi namestaja,ili bilo kojih predmeta sve to utice na jacinu signala To je oblast elektronike koja ne pripada ni hardveru ni softveru vec emisionoj i prijemnoj visokofrekventnoj (2.4GHz) tehnici kao i prostiranju elektromagnetnih talasa.Na 2.4GHz elektromagnetni talasi se prostiru bukvalno pravolinijski. Spusti tvoj racunar u istoj sobi gde ti je ruter i probaj kako tada radi wireless i kolika je jacina signala. To sto lap top radi ne mora da nista znaci,recimo on ima osetljiviju wirwelss karticu i bolju antenu naravno ona se nalazi unutar lap topa. Ne mislim da se reklamiram ali uzmi od nekoga ili recimo od mene original USB wireles:AWUS036H i uhvatices signal i od kuce recimo na 100 metara. Pozdrav!
 6. Ako ti nije jasno javi se porukom da ti posaljem nacrt povezivanja radetv@gmail.com
 7. Redno ih mozes vezati ali ne paralelno Pozdrav!
 8. Pored Intesa banke,koja je jos dobra banka u Srbiji da bar pokusam da se prijavim na Pay Pal naravno ako to uspem da uradim Ovde pominju Hypo Alpe Adria banka Pozdrav!
 9. Ako Adapter za Lap Top (pise na njemu) moze da radi i na 110V i na 220V,iseci kabal do uticnice i kupi obican utikac. Pozdrav!
 10. Jel uspeo neko da se prijavi na Pay Pal? Pozdrav!
 11. Ja sam se registrovao pre mesec i po,Banca Intesa. Na BIN BASE kada upisem 6-cifreni broj pise Srbija. Ko to zna sta oni kontrolisu. Pozdrav!
 12. Ovaj sajt za proveru je dobar.Ubacis 6 brojeva i izbaci podatke iz koje je zemlje.Ako pise Srbija,znaci da ne moze na Pay Pal??
 13. Kako ulazis na Pay Pal?Kada kucas PayPal.com izadje PayPal/ba??
 14. Koja je ovo kartica,kakva,koje banke? Pozdrav!
 15. xanadu ugasi svoj PayPal nalog(closed Account).Dobices obavestenje da je zatvoren. Zatim sve nanovo prijavi se i to sa istom karticom(Intesa Visa),ne vadi novu. Neznam da li se meni neko obraca ovde? Ja sam se registrovao pre mesec dana. Pozdrav!
×
×
 • Create New...