Jump to content

Hinić

Članovi
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.facebook.com/fejsbuk.kaver

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milan Hinic

Hinić's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Kao što sam napisao u opisu naslova teme. Potreban mi je dobar poznacalac programa CrazyTalk Animator - Reallusion radi saradnje. Javite mi se preko PM :)
 2. Intersuje me ko u okolini Novog Sada iznajmljuje slajdere, rigove i steadycam za dslr? :)
 3. Interesuje me koliki bi nekome bio problem da napravi ovako nešto, i sam sam, jedno vreme kad sam bio mali, maštao da postanem režiser muzičkih spotova, onda sam skrenuo u pravljene muzike i sad mi je lično potreban dobar a jeftin režiser da se zajedno probijemo na sceni, ja kao muzičar on kao režiser, ali kako da znam ko je nezapaženi talenat.
 4. Primetio sam da se na youtube-u pojavio kanal TOXIC TV na kome naše poznate muzičke zvezde objavljuju spotove. Da li bi neko mogao da mi objasni kako to funkcioniše i kakvu korist od toga ima Toxic TV, a kakvu muzicari? :)
 5. Da li neko može da mi pomogne da nadjem besplatnu wordpress news temu koja moze da primi velike banere 728x90 300x250 300x280? Molim vas pomozite mi?
 6. Trebao bih volonterski da snimim muzicki spot za jednog mog druga, on bi zeleo da prica bude nesto tipa price iz ovog Borinog spota: Da li neko ima predlog za jos neku ovakvu kul pricu? --------------------- Ako je tema vise za podforum "caskanje" molim administratore da je prebace tamo gde joj je mesto.
 7. Nece nesto, al resio sam na drugi nacin... napravio sam objekat ponovo... :)
 8. Imam ponovo problem radi se o tome da sam hteo da stvorim novi poligon preko opcije "create" ali kad povezem cetiri tacke kaze mi "illegal new face". Sad sam procitao na cgtallk-u da je problem to sto mi vertexi nisu i istoj ravni i npr. kad predjem u editable mesh mogu da create-ujem, ali moram to da resim kako da ih postavim u istu ravnu?
 9. Imam jedan problem iako godinama cituckam temu 3d modelovanje nisam se do pre neki dan bavio njime ali sam odlucio da ga izucim i to oblast archviz-a da ne duzim radi se o tome da sam u tutorijalu dosao do momenta kada lik u perspective viewportu napravi novi objekat plane ili box ali ga napravi tamo gde je kursor i na taj nacin dosta olaksa modelovanje, naime meni se uvek stvori objekat dole na onoj mrezi, jedan kolega mi je rekao da pogledam u snap podesavanjima ali mi ne ide. Imas li resenje za ovaj problem? Unapred hvala :)
 10. Interesuje me rad u programu 3ds max, ne studiram arhitekturu, samo me interesuje vizualizacija, pratim Dizajn Zonu od 2006. god. znao sam da ce biti dobre sale u odgovorima :D A da li bi ja mogao da stupim nekako u kontakt sa vama starim majstorima samo na sekund, posto mi dobro krene na online kursu i onda zapnem na nekoj sitnoj gluposti i ne mogu dalje. :)
 11. Kako da nadjem nekoga ko privatno drzi kurseve, koji studio iz Novog Sada mi preporucujes za volontiranje?
 12. Interesuje me gde u Novom Sadu moze da se pohadja skola ili kurs za archviz?
 13. Ne, ne mislim da u montazi usporim video, nego da ga direktno usprim?
×
×
 • Create New...