Jump to content

freehand

Članovi
 • Posts

  1,340
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About freehand

 • Birthday 01/19/1964

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  13
 • Interests
  poznati podstrekač

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Freehand
 1. Pozdrav svima. Skupljam salvete, sličice i lajkove. Volim sve što vole mladi. I tako.
 2. Da staviš uputstvo za okretanje glave?
 3. A lepo su mogli ko ti na PowerPoint...
 4. Đoni momče, svaka čas' Šerovo, zaboravio lajkati. Biti će ispravljeno.
 5. freehand

  Photoshop CS6

  Kamo ratluk, kamo voda? ;)
 6. Majstore... Moj naklon. Tražio sam sebe u "most stupid mistakes in Corel..." al me ni tamo nema. :D
 7. freehand

  Photoshop CS6

  Meni je ovako ćoravom ovaj dark skin dar sa neba. Da ništa drugo nisu stavili to bi bila revolucija! Inače sam na Adobe.ovom forumu još kad se CS 5 pojavio pitao da li imaju to u planu, al se baja pravio malo lud. Kao - ne mormo mi svaku modu da pratimo, mi smo glavne badže u globalnom grafičkom selu... ;)
 8. Bio bih veoma zahvalan.
 9. Ima li, možda, neko ovaj logo, ili vinjetu koja je upotrebljena? Prilično je hitno, pa da ne crtam ako ne moram. Hvala unapred, naravno.
 10. freehand

  Corel pomoć

  Ma čudno se ponaša već par dana... Ima to neke veze i corel online, slutim...
 11. freehand

  Corel pomoć

  Separator u Regional settings u operativnom sistemu. Dakle, treba da bude tačka, ne zapeta, kod decimalnog razdvajanja. Ipak. Malopre sam to podesio i radi. I x4 i x5
 12. freehand

  Corel pomoć

  U jednom momentu Corel je počeo da mi prikazuje besmislene dimenzije selektovanog objekta, i to x1000. Kad odem u Tools-options-rulers vrednost nudge i supernudge mi množi sa 30.000 i sličnim besmislicama... Čini mi se da sam jednom imao taj problem i da je stvar bila u setovanjima u OS, i to Regional setings, gde je umesto tačke kao separator u ciframa bila zapeta. Ovoga puta - nij to. Ima li neko ideju?
 13. Pozdrav svima. Ja sam Freehand i početnik sam u svetu. Uopšte uzev. Samo da napomenem da volim sve što vole mladi. I ćevape.
 14. Pokvario mi se vremeplov pa odgovaram sa malim zakašnjenjem:) Dakle, dečko - priznaj - ko te podstrekao na ovo prozivanje!? Kodi@ tko divlja? Pitom sam kao Bambi.
 15. Verovatno nema veze sa konkretnim slučajem, ali Bridge zna da pravi problem. Da li on zadržava fajlove u nekom svom kešu zloupotrebljavajući RAM do besvesti, šta li, ali ako se iz njega traže i otvaraju slike, spuca PS samo tako.
×
×
 • Create New...