Jump to content

miki maus

Članovi
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About miki maus

 • Birthday January 26

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/msladja

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Foča, BiH

Previous Fields

 • Ime i prezime
  sladja
 1. znam da mogu ali ne ispadne to baš onako ujednačeno, ali kako čujem ima neki mali programčić koji to jednostavno i brzo obavi u mp3 formatu
 2. Nakon importovanja audio fajlova u premiere pro i njihovog postavljanja na timeline, ne budu mi svi iste jačine zvuka, pa mi to kvari posao. Da li neko zna za neki programčić koji bi mi pomogao da mi sav zvuk isto zvuči?
 3. Bravo !!! dešavalo ser da imam manje probleme u komunikaciji, ali ovako nešto zaista, se nije događalo. oprostite zbog mojih nedovoljno jasnih izjava, krivi su gosti i božićne gužve. Da, ja pokušavam već postojeći klip da obradim (preradim) u PS, a kasnije u AE da bi npr. kao u ovom tutorialu (pogledaj sva tri dijela)od vedrog dana napravim oluju. Sve ide onako kako treba, dok snimak ne ubacim u AE, jer mi ga program vidi kao jednu sliku. Ne znam kako da ga importujem u AE a da on zadrži svojstva podešena u PS, a da ipak bude i klip, odnosno neka kompozicija ili već tako nešto.... ma vidite koliko me to sve spetljalo :wacko:
 4. // edit by Xandros: Molim vas da ne citirate prethodni post i koristite dugme ODGOVOR ili BRZI ODGOVOR na dnu posta. Hvala! // ili nije to to, ili ja ne kontam ali hajde ovako, molim te pokušavam da uradim nešto slično kao, ( pogledaj http://library.creativecow.net/articles/ha...eo-tutorial.php ) to pokušavam da prebacim u AE i da recimo nastavim kao i oni, sa "kvarenjem" vremena, ali tu zakoči
 5. E pa ovako: video klip mi je u QuikTme Movie prije obrade u PS, nakon obrade ga snimim kao PSP image (što u stvari i jeste jer snimi npr. 150 layera). Import u AE: import footage; composition-cropped layers. Kad pratim tutorial na Creative Cow, radim kao i oni, bar ovaj dio što se tiče PS, ali ovo sa importom u AE me zeza.
 6. Imam problem oko importovanja u AE. Naime, video klip obradim u photoshop-u i da ga imam alpha channel. Kada ga importujem u AE, taj moj klip nije više klip nego slika, prvi frejm je ostao do kraja kompozicije.java script:add_smilie("<_<","smid_12")
×
×
 • Create New...