Jump to content

blazza

Članovi
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by blazza

 1. blazza

  Logo

  Hvala na iscrpnoj analizi. Savu Perovica sam uspeo da izguglam samo urologa. :) U svakom slucaju znacila bi mi ta skica. Pozdrav.
 2. blazza

  Logo

  Ova valjda nije nezadovoljna sekretarica :)
 3. blazza

  Logo

  Hvala ljudi, na moju veliku zalost u pravu ste :(
 4. blazza

  Logo

  Molim za misljenja.
 5. Nesto mi pade na pamet, ne mogu da verujem da do sada nije na ovaj nacin ovo ekspluatisano, ili ja ne umem da nadjem, svejedno kako Vam se cini?
 6. Cestitam pobednicima i moram da kazem da mi je izuzetno drago da je samo glasanje od strane zonasa uvek iskreno tj. da nema "burazerskog"glasanja, ja tebi - ti meni ili po poznanstvima. Koliko pratim mislim da nikad nije bilo vecih primedbi na rezultate sto smatram vrlo bitnim. Ne osecam se dovoljno pozvanim da komentarisem kvalitet radova ali ne vidim ni svrhu komentarisanja istog, kvalitet je takav kakav je. Jos jednom cestitke pobednicima, svima zelim puno uspeha u daljem radu.
 7. 3 poena - pjmaster 2 poena - MIODRUG 1 poen - miki07
 8. blazza

  Logo

  Dodao sam i ovaj ugao, meni izgleda realnije jer svaki kljuc ima taj ugao.
 9. blazza

  Logo

  @misshole&vili ovo je odlicno, hvala na odvojenom talentu, vremenu i trudu!
 10. blazza

  Logo

  Radjeno je u corelu i jeste vektorski. Namera mi je bila da ljudi iz logotipa vide da se u toj radnji prodaju i elektricni i alati za cije koriscenje nije potrebna elektricna energija, zato ne bi sklanjao kljuc koji je formiran iz gajtana, po meni je to najvaznije u ovom logotipu. Nisam imao vremena da ga doradjuem, probacu sa dugim fontom ili tako nesto, u svakom slucaju kacim cim nesto uradim.
 11. blazza

  Logo

  Ovo je uprosceno i sa jednim fontom. @vili, koji bi po tebi font isao ovde?
 12. blazza

  Logo

  Molim za misljenja.
 13. Ovo izgleda fenomenalno, jedino sto meni smeta sto izgleda kao jednoruki viking. Mozda da uradis drugu ruku kako spolja hvata ovaj djevrek na kome ti je tekst, onako od pozadi a da se napred vide samo prstici, da izgleda kao da je protnuo glavu kroz djevrek i kaze "sad mi napravi sendvic".
 14. samo sa tipografijom bi bilo nesto ovako. @Banjaluka, pa ne sece on samo jednu vrstu kamena, a ima i drugih zelenih :) ali svakako zakljucujem na osnovu vasih komentara da moram jos da radim. Valjao bi mi i konkretan savet oko fonta ako je neko spreman da mi pomogne, unapred zahvalan.
 15. Logo je odlican, osim sto meni od starta smeta ova "ugojena" riba, probaj nesto ovako.
 16. Iskerno videlo ga je dosta ljudi, doduse ne dizajnera, ukljucujuci i klijenta koji je fizijatar i niko nije imao tu asocijaciju, ali ovde na zoni 2 od 2, to je 100% :) Moja ideja je bila nervni sistem, leva desna hemisfera, ukrstanje u vratnom delu, pravi slovo X itd.
 17. http://imgur.com/a/ZjSXo#jbWlv http://imgur.com/a/ZjSXo#FmEol http://imgur.com/a/ZjSXo#94G3O Rad je usvojen, zanimaju me Vasa strucna misljenja.
 18. 3 poena - Lisa 2 poena - Deda_Ruma 1 poen - Brandz
 19. Dobar je ovaj VAG font, fala deda ;) . Malo sam promenio nijansu crvene.
 20. Hvala svima, evo sta sam napravio. Malo dodao, malo oduzeo, tako da sada imam tri varijante.
×
×
 • Create New...