Jump to content

alekba

Članovi
 • Content Count

  3,818
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Aleksandar Babic

Recent Profile Visitors

28,644 profile views
 1. https://www.chaosgroup.com/blog/the-truth-about-unbiased-rendering
 2. https://www.youtube.com/channel/UCFMtdiQILuTZr22sKUeAOOA/videos sega, sora & macevanje... a jos i ne treba Ingleski. Kakogod preporucam upoznavanje sa pozadinom, Wikipedia = googlje transerate. Nisam ljubitelj Warhamera, al ipal, prema tome dok medjutim 🙂
 3. alekba

  Funny videos

  https://i.imgur.com/uzcmQF9.gifv
 4. e sad jos da neko napravi Pekarski Simulator 😛
 5. Eto sad znate 🙂 Nego sto se tice maginih jajaca i moje procene godista filma..... he, he.... a bas mi licilo na neke stare iz dvajestog oktobra ili jedinstva i tako to 😞
 6. https://files.catbox.moe/7hvkge.mp4 @banbi... sta ga znam. Vic je prastari... A insert mi se cini stariji od 2004, kolor, kvalitet snimka, zvuk, nekako bih ga smestio u kasne sedamdesete ili rane osamdesete, pre nago u dvjes' prvo stoljece.
 7. https://files.catbox.moe/s5i0bb.mp4 Ovaj vic verovatno vecina odavno zna.... Sto se mene tice nisam znao da je to pozajmljeno iz filma.
 8. O Ovome je pisano milion puta. Za obradu fotografija u principu i nije potrebna velika, posebno precizna tabla... u poredjenju sa 2-3D umjetnoscu. Wavom je poznat po kvalitetu, ali tabla je stvarno majusna. Iako ti nije potrebna preciznost razmisli o ovome. Standardni monitori su danas 24-27", a tabla ima aktivnu povrsinu od 6x3.7".... sto u prevodu znaci da potez od jednog santimetra na tabli je na ekranu desetak santimetara. Nije da ne mozes da radis, ali je malo nekomforno. Pre ili kasnije ce te iznervirati, a onda moras da pronadjes nekog ta mu uvalis tablu. Na tvome mestu bih isao na vecu tablu, ne mora obavezno da bude Wacom.
 9. https://www.artstation.com/artwork/KalnOy
×
×
 • Create New...