Jump to content

Hawk

Članovi
 • Posts

  362
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Hawk

 1. Moguce da je do normala, probaj da ih resetujes.

   

  Ja sam imao taj problem, ali se nisam mnogo nesto mucio sa tim, pa se i ne secam kako sam ga resavao. Cini mi se da sam izvukao od bordera nove poligone (SHIFT+DRAG) pa onda upotrebio bridge, pa obrisao edge loop ovih prvih poligona koje sam izvukao. Nije bas objasnjenje zasto se to desava i kako ga pravilno resiti, ali meni je, cini mi se, to odradilo posao :D

 2. Udaljio sam se od rendera vec neko vreme, tako da sacekaj i neki drugim komentar, ali ja licno ne bih vise ni za sta koristio knjige, kad imamo videe gde ljudi rade i objasnjavaju i vidis sve korak po korak. Po meni, knjige su skroz prevazidjene sto se tice ovog posla.

   

 3. Jel imas neki konkretniji i detaljniji savet oko opservacije?

   

  To sam vec i ranije radio, ali ocigledno da ne znam sta, kako i zasto da posmatram, cim do sad nemam dovoljno dobre rezultate.

   

  Sto konkretnije objasnjenje to bolje. Ili mi reci kako si ti to radio kad si bio na otprilike tom nivou znanja na kom sam ja?

 4. Evo jednog pitanja koje me muci vec duze vreme a odgovora nigde:

   

  Kako nauciti vrhunski texturisati tj. texturisati modele za AAA igre???

   

   

  Od firmi za koje sam radio test za AAA igre nisam dobio nikakav feedback, zatim sam postavljao isto pitanje i neke radove na stranim forumima nisam dobio nikakav koristan feedback.

   

  Tako da, ajde da cujem vas odgovor.

×
×
 • Create New...