Jump to content

Dino D.

Članovi
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Dino Demirović
 1. Dino D.

  FB PASSWORD!

  Problem gotov. Hvala.
 2. Dino D.

  FB PASSWORD!

  I jesam. Ali treba njih docekati. :D
 3. Dino D.

  FB PASSWORD!

  U čemu je problem??
 4. Dino D.

  FB PASSWORD!

  Zdravo! Na svom FB profilu sam promijenio mail adresu i password, ali kad god sam pokusavao da udjem na svoj profil, FB mi je trazio novi password. Upisivao sam ih vise puta, tj. kad god odlucim da odem na FB, ali sve do jednom. Kada sam ga htio promijeniti, pojavilo se: Your password could not be reset. You have reached the limit of password reset requests. If you haven't received the reset email within a few minutes, or are still having trouble accessing your account, please contact us for assistance. Da li neko zna kako da riješim problem? Pozdrav!
 5. Zdravo! Zanima me kako naći posao snimatelja ili fotografa u Beogradu? Da li ste čuli u zadnje vrijeme da se izadju konkursi? Savjeti i iskustva dobrodošli. Pozdrav!
 6. Zdravo!! Može li neko snimiti i staviti ovdje špice za reklame TV FOX I TV Pink??? Neka stavi linkove.. Pozdrav!!! :D
 7. Pozdrav! Kako da u Winamp-u ili Windows Media Player-u nadjem opciju za karaoke? Ne mora to biti vrh, može čak i da se malo čuje glas izvođača. Znam da ima neka opcija, ali se ne mogu sjetiti. :S
 8. Mogu reći da ima zanimljivih melodija. Hvala. :D
 9. Dino D.

  TV PRAVILNIK

  Hvala. :D Svakako da će mi dobro doći. :)
 10. Dino D.

  TV PRAVILNIK

  OK! Hvala. Vidjeću imam li koga u RTS-u i da li mogu da dodjem do nje. :D
 11. Dino D.

  TV PRAVILNIK

  Ja mislim da nije baš tako, da se voditelji trebaju ponašati normalno, to trebam pitati one koji studiraju, jer ima tu detalja, a što se tiče Lenjina, da bih naučio, tj. naučio sam ja, ali nikad nije dosta, bar meni jer to obožavam, pa sam zato pitao da li imaju neki savjeti, neka knjiga o snimateljima/kamermanima i montažerima. BISTRO II. :D
 12. Bavim se već duže vrijeme izradom špica, za sebe, ne radim ni na jednoj TV, a pošto ja nisam dobar u stvaranju melodija, zanima me ima li neki sajt gdje mogu da se skinu melodije za vijesti, reklame, ... Dobro bi došao bilo kakav sajt gdje ima melodija, ne mora biti nužno za špice. Mislim da čak takav i nema. :) Pozdrav!
 13. Zdravo! Mene zanima ima li neki pravilnik kako bi se trebali ponašati voditelji, neki savjeti kamermanima/snimateljima, montažerima, dizajnerima, ... Ako neko zna, molim da objavi u ovoj temi. Pozz!
 14. Hvala. Riješio sam problem. :) Pozdrav!
 15. Zdravo! Već dugo radim u Premieri CS4, ali nikako da skontam kako napisani tekst na dnu ekrana (kao u vijestima) pomjerati s desne na lijevu stranu, tj. kako da sam ide? Hvala.
×
×
 • Create New...