Jump to content

Hornet

Članovi
 • Content Count

  1,272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hornet

 • Birthday 03/04/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kragujevac
 • Interests
  Fiskalna i makro ekonomija, fotografija, sviranje pojedinih istrumenata, film, suština života i beskonačnost svemira!

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nikola Dašić
 1. Wlan svaka čast na ispetim feratama i lepim fotkama. Poradi malo na obradi, vidi se da si dosvetljavao i curu i momka jer je zaostao upadljiv halo efekat. Inače, lepo svetlo si znao da pronađeš, nema šta. Idealno bi bilo da nosiš sa sobom stativ i jedan dobar nd big stopper - razmazani oblaci bi tek dali onaj eterični izgled pejzažima, ali će to verovatno da sačeka dok ne povedeš šerpase sa sobom :)
 2. Namestlo se da krajem narednog meseca imam slobodnu nedelju i kombinaciju da sa par prijatelja preteramo mali jedrenjak iz Boke do Barija. I eto, naravno, prvo mi je na pamet pala ova reportaža koju sam čitao pre dosta godina ovde. Ne mogu da zamislim bolji vodič.
 3. Sjajno si preneo atmosferu! Zavidim ti na ovom hajkingu samo tako ;) P.S. Napiši malo kakav vam je bio plan puta, organizacija, okviran troškovnik, bar da maštam...
 4. Šalio sam se za bateriju, nabavićeš novi GoPro i trebaće ti zamenska. Ja jednu zamensku već imam :) Moj broj ti je na PP, ali sam odsutan do 11-og, pa zovi posle toga na pivo. Btw. žao mi je što oprema nije bolje pregurala pad, a nije mi ni jasno kako su se kamera i gimbal polupali, a da one stopice na dronu nisu oštećene. Bem li ga?!? Pozz!!!
 5. Četvoroelisaš je preuzet. Nadam se da je moguće dovesti ga u operativno stanje ;) Srećno!
 6. @Donsonecorleone Nadam se da je @petarkg tvoj drugar koji je izgubio letelicu, s obzirom da mi se javio na pp i da je već bio do filijale NBS u KG. Ako nije alarmiraj. U svakom slučaju direktoru filijale sam rekao da uzme podatke od lica koje se javi, tako da se nadam da će dron, stabilizator i polupani gopro doći u prave ruke. P.S. Bio sam u iskušenju da zveknem bateriju iz GoPro (imam isti), ali sam odoleo :) :P
 7. Pronađen je dron fantom sa 4 elise koji je nosio GoPro 3+ u Kragujevcu. GoPro je razlupan. Slika letelice je u prilogu. Ako vlasnik želi nek se javi u filijalu NBS u KG, direktoru filijale. Ako sam promašio forum nek admin prebaci. Pozdrav!
 8. Devil, pokidao si! Uvek je zadovoljstvo pratiti kako pomeraš granice! Btw. na ovom i drugim forumima ima tona foto opreme, al' ja nešto ne videh ovakav rezultat ;)
 9. Šta znam. Nekako su mi bzvz tako grupisani elementi na fotografiji + nikako da provalim zašto si odsekao grlo na posudi za šećer ;)
 10. Hornet

  Time!

  Meni je dobra i bolja u normali ;) Pretpostavljam da te je ovako okrenuta asocirala na peščane satove.
 11. Buduća mlada je pogledala sve ponude i portfolija. Pobednik je dulemare :) Drago mi je da je posao uzeo neko sa zone ;) Hvala još jednom svima na ponudama!
 12. Po meni sjajan prvi post! Dobrodošao RCKF!!!
 13. Hvala kolege forumaši (i onima što su se javili javno i onima što su na pp). Linkove sam prosledio mladi, sa preporukama, pa kako njih dvoje odluče - bićete obavešteni. Ako bi još neko da uleti, naravno ima vremena. Pozdrav!
×
×
 • Create New...