Jump to content

SixPack

Članovi
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.sixpack.rs

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marko Pavisic

SixPack's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hvala svima koji su se javili, konkurs je završen, odabrali smo kandidata za ovu poziciju. Možemo samo da kažemo da je sa vašeg foruma i da se nadamo da će se dobro uklopiti u tim. Svako dobro! :)
 2. Usled proširenog obima posla, dizajn studiju iz Beograda, potreban je još jedan grafički dizajner, sa radnim iskustvom u struci. U pitanju je full time angažovanje, rad na idejnim rešenjima i pripremi za štampu ambalaže, kataloga, brošura itd. Kandidat je potrebno da ima sledeće kvalifikacije: - Dobro poznavanje Adobe paketa (Ilustrator, Photoshop, InDesign) - Radno iskustvo na poslovima dizajna i pripreme za štampu - Poznavanje štamparskog procesa, mogućnosti i ograničenja štampe - Poželjno je dobro znanje engleskog jezika, ali nije neophodno Kandidati koji imaju iskustva i u dizajnu web layouta imaju prednost Potrebna nam je vredna, pedantna i odgovorna osoba. Portfolio je neophodan za konkurisanje. Mi smo mala agencija, ali smatramo da možemo da ponudimo dobre uslove i mogućnost napredovanja. Zadržavamo pravo da ne odgovorimo na prijave koje smatramo da ne odgovaraju onome što tražimo. Hvala unapred svima koji se odazovu. Svoje radove, CV-jeve ili linkove ka radovima možete slati na: office@sixpack.rs
 3. SixPack dizajn studio iz Beograda traži web developera za prijem u stalni radni odnos. Potrebna nam je ozbiljna, odgovorna, vredna i posvećena osoba spremna na timski rad. Neophodno je znanje: - Html - Xhtml - CSS3 - Java script - Ajax - JQery - PHP/MYSQL - Photoshop - Osnovno znanje engleskog jezika Poželjno je iskustvo u radu sa WordPress-om. Molimo vas da svoje prijave sa referencama - linkovima ka projektima ili delovima projekata na kojima ste bili angažovani saljete na office@sixpack.rs SixPack dizajn studio
 4. SixPack dizajn studio iz Beograda trazi dva backend web developera: Obavezno za sve kandidate: - Dobro poznavanje PHP programskog jezika. - Odlično poznavanje HTML-a i CSS-a potrebnih za razvijanje Wordpress tema - Iskustvo u radu sa Wordpress CMS-om - Odlično poznavanje JavaScript-a i JQuery-a. - Znanje engleskog jezika - Odgovornost u radu i fleksibilnost Poželjno: - Drupal, Magento, - Poznavanje Joomla-a CMS-a - Prilagodjavanje CSS-a za mobilne platforme Nudimo: dobre uslove za rad, pozitivnu atmosferu, i sigurnu platu. Prijavu na odredjeno ili u stalni radni odnos. Molim vas da svoje CV-je i linkove ka projektima koje ste radili saljete na office@sixpack.rs SixPack dizajn studio, Beograd www.sixpack.rs P.S. Greskom smo u naslovu teme stavili frontend umesto backend, molio bih nekoga od administratora da intervenise i napravi izmenu u naslovu teme ako je moguce. Hvala.
 5. Konkurs je zavrsen, hvala svima koji su se javili.
 6. Usled povećanog obima posla, ukazala se potreba za pozicijom Web developera, do 30 godina starosti, zbog poreskih olakšica za prijavu u stalni radni odnos. Potrebna nam je odgovorna i vredna osoba, posvećena svojoj struci, sa željom da uči i usavršava se za rad u uspešnom timu. Obavezni uslovi: • Dobro poznavanje PHP programskog jezika (PHP5) • Rad sa relacionim bazama podataka (MySQL) – napredno poznavanje • JavaScript (AJAX, jQuery) • HTML/CSS • Dobro poznavanje najpopularnijih PHP CMS-ova (Joomla, Wordpress…) Poželjno: • Osnovno znanje programskog jezika C# i ASP.NET • XML i srodne tehnologije • Osnovno znanje Drupala Svi detalji će biti usaglašeni u direktnom kontaktu sa kandidatima. Molimo Vas da ponude šaljete isključivo putem mejla: office@sixpack.rs SixPack dizajn studio Đušina 10 11000 Beograd www.sixpack.rs
 7. Zahvaljujemo se najlepse svima koji su nam se javili, kontaktiracemo ljude za koje mislimo da najvise odgovaraju nasim potrebama. Hvala jos jednom i pozdrav svima.
 8. Zdravo svima, usled povecanih aktivnosti i obima posla, potrebni su nam mladji ljudi, mahom studenti - freelance saradnici iz oblasti grafickog dizajna (pre svega ambalaza, dizajn reklamnog materijala..), fotografije, ilustracije (najvise vektorskog tipa, ili cartoon, strip fazon), web dizajna (samo visual, GUI, ikonice itd).. Da napomenem, potrebni su nam ljudi svezih ideja koji se trude i kojima je potrebna prilika da steknu reference, i svaki trud ce u tom smislu biti adekvatno vrednovan, molim vas, saljite nam samo linkove ka svojim online porftolijima, to morate da imate :) Kontaktiracemo samo autore sa kojima zelimo da ostvarimo saradnju. Hvala na angazovanju, SixPack dizajn studio
 9. Hvala ljudi. Ovaj Freerice bi mogao biti zanimljiv samo ako to zaista radi sto i kaze.. Humanost.org je isto dobar predlog samo nisam siguran koliko mu je primerena populacija koja posecuje sajt (mahom mladji ljudi) ali opet,..ne moze da skodi..
 10. Ako ce to nesto pomoci: Top 10 FB statusa U pitanju su izbori i glasanja za najduhovitije statuse Fejsbuka sa istoimene grupe :)
 11. Ako ce to nesto pomoci: Top 10 FB statusa U pitanju su izbori i glasanja za najduhovitije statuse Fejsbuka sa istoimene grupe :)
 12. Zdravo svima! Imam jedno pitanje vezano za postavljanje banera za dobrotvorne svrhe. Pre izvesnog vremena smo skockali jedan sajtic koji je plod entuzijazma i koji ostvaruje prilicno lepe posete. Dosao sam na ideju da bi bilo korisno da iskoristimo njegov potencijal kako bi nekome dali priliku da se besplatno reklamira putem banera na njemu, ali da bar onda to bude nesto sto bi bilo od koristi za zajednicu. Da li znate da negde postoje neke dobrotvorne kampanje itd kojima bi to koristilo i koje bi to bile? Nesto tipa Hrana za sve, ekologija, stvari za beskucnike, itd, akcijskog tipa gde je potrebno skretanje paznje na nesto..?
 13. Oglas je sada zatvoren. Pregledali smo sve prijave i izabrali coveka. Zahvaljujemo se svima koji su konkurisali, mogu da racunaju na to da cemo ih kontaktirati ako se ukaze potreba za jos nekim, ili za projekte honorarnog tipa.
 14. SixPack dizajn studiju iz Beograda, usled povecanog obima posla potreban web dizajner-programer, koji ce raditi na postavljanju i odrzavanju web sajtova, CMS sistema, banera itd. Osnovno je dobro znanje html-a i css-a, bazicno poznavanje Ilustratora / Photoshopa, a pozeljno naravno i php, flash, java script itd. Radi se 4-5 sati dnevno, svaki dan osim vikenda, u centru grada. Potrebna nam je pouzdana, vredna i odgovorna osoba posvecena poslu kojim se bavi. Svoje ponude molim vas saljite na office@sixpack.rs
×
×
 • Create New...