Jump to content

t@urus

Članovi
 • Posts

  3,192
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About t@urus

 • Birthday 05/04/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Teska geografska sirina i duzina!
 • Interests
  arhitektura, dizajn, <br />arhitektura, 3d modeling, <br />arhitektura, crtanje, <br />arhitektura, stvaranje, <br />arhitektura, kafana <br />arhitektura, hrana<br />arhitektura, zene, <br />arhitektura, fotografija,<br />arhitektura i arhitektura

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nikola

Recent Profile Visitors

16,262 profile views
 1. Nije moja fotografija, našao sam na netu, kada sam tražio više fotografija zamka, totalno intrtesantna lokacija... Izvinjavam se ako sam uneo zabunu.
 2. Bukvalno ste na istom mestu opalili. Više mi se sviđa tvoj krop i obrada, i što je voda zamućenija, o zamućenju neba na tvojim fotografijama se pisalo, negde mi smeta, negde ne, ovde ne, dodaje malo dinamike.
 3. Pa ja i napisah, nego ne mogu da objasnim. Marginalna stvar ali meni bode oči i baca akcenat na to svetlo parče zida. Dodao sam desno koliko sam uzeo ovamo da bi ostalo u odnosu 1:1. Da ne trujemo više temu, samo kači. :)
 4. Ovako sam mislio, samo da se bolje isklonira desno. Ako imaš mesa onda još bolje, ne moraš ništa kropovati.
 5. ^Mislio sam da odsečeš levo i po vertikali ono parčence gde se iza konstrukcije stepeništa vidi zid (ili da se isto parče isklonira i oboji u crno, jer skreće pažnju) a ako imaš mesa, da onda taj broj pixela koje si odsekao dodaš sa desne strane. Samim tim bi se i rastojanje od ivice fotografije do prve vertikale ujednačilo sa leve i desne strane. Marginalna stvar svakako, samo kažem...
 6. #329 odlična. Ako smem da zakeram skratio bih nekoliko pixela sa leve strane da se ne vidi ovo prazno iza nosača i to bih dodao sa desne strane.
 7. Ispratio sam Ljubu prošli ili pretprošli put kad si linkovao. :P
 8. Ove prve tri za triptih na jednom ogromnom zidu. Minimalno 1m po kraćoj strani i 1m između svake fotografije. Plus što si uhvatio vejavicu na prve dve gde je sve nesređeno i prestanak vejavice kad su se patke grupisale i otišle za predvodnikom pataka! Možda bi i četvrta rotirana mogla da ide u grupu od 4 fotke, ali mislim da je nepotrebno, na trećoj se sve vidi. Još jednom bravo! Može neki info o lokaciji fotkanja, tj više me interesuje rakurs? Neki dok, nešto slično?
 9. Prva mi je najbolja zbog profesionalne deformacije. Pre 10 dana otkrio sam OFIS ARHITEKTE i prosto sam oduševljen njihovim radom. http://www.ofis-a.si/str_8%20-%20HOUSE/18_...NT%20KANIN.html Fine fotke i što je najbolje lepo je pentrati se po tim planinama. :)
 10. B R A V O ! Odlični momenti, stil, legla mi je obrada, znam da se ne komentarišu modeli, ali mlada je baš lepa i ti se je prikazao još lepšom što je valjda i misija fotografa. Još jednom bravo!
 11. Odličan kadar i odlična realizacija. Jako dopadljiva fotka. Pozitivna kritika i za arhitektu. :)
 12. Ne znam što mene načepi. :unsure: Taman sam hteo da pohvalim seriju. Za jednog početnika sa Fuji-em ovo je fascinantno. :lol: :P I sa ovim što si rekao za Korta se slažem. On je maestralan ispod 24mm efektivno i drugačiji su to stilovi, još agresivnija obrada, samo sadržaj se poklopio. Samo kači i krštenje objasnilo.
×
×
 • Create New...