Jump to content

callmeAll

Članovi
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  ...
 1. И ја сам на први поглед помислио на Para Type, тј. KremlinPro-Regular, мада је за ту причу занимљив и Parachute са PFKidsPro-GradeOne, PFLiberaPro-Reg или чак PFScandalPro-Regular. Од тих Pro за Cirilicni stampani font pisan rukom бих још можда... Finch-Green Type ( http://www.myfonts.com/fonts/green-type/finch/ ) Clumsy-Gaslight ( http://www.myfonts.com/fonts/gaslight/clumsy/ ) Kuppa-Huh Type Foundry ( http://www.myfonts.com/fonts/huh-type-foundry/kuppa/ ) VerveineCorpCyr-Dalton Maag ( http://www.myfonts.com/fonts/daltonmaag/verveine-corp/ ) ... издвојио кaо предлог. Иа
 2. Пробај негде да скинеш и ово штиво ( http://img837.imageshack.us/img837/8159/th...fontcombina.jpg ). Тек сад видим да је из 2009. Опростите.
 3. Ајо... ( http://packagingworld.blogspot.com/2010/03...nd-refresh.html )
 4. Израз лица "Mlada Vojvodjanka bombe bacala (2x)" је врховни. "Hej nek se čuje čuje, hej nek se zna da je mlada Vojvodjanka bombe bacala".
 5. "U pitanju je poznata partizanska melodija Mlada partizanka". Остаје дилема да ли је Ненад добио по звезди ил' по тамбури?
 6. http://www.youtube.com/watch?v=3FuBTjo-EqM...player_embedded :unsure: :huh: B)
 7. Пошто сам већ помињао, а могло би се сматрати и чињеницом да су "naciljani konzumenti u Preoktret priči" генерација која је расла уз New Wave, Crno bijeli svijet ми дође некако и духовит. Наводно, или по неким истраживањима ако хоћете, квалитетна изборна кампања је максимално 3-5% уопште у стању да увећа број освојених гласова. Реално гледано, шта то овим Preoktret значи када ће и у најбољој варијанти и даље бити данекажеммаргинални? Њима је вероватно интересантније, или исплативије, да кроз ту изборну кампању протуре неки медијски experiment in vivo. Кад смо се већ дотакли "
 8. Нисмо се разумели, ал' то је и небитно. Суштина би била да су то странке које имају мање гласача него чланова, и да им избори нису баш нарочито ни битни, па због тога то све делује "prilično loše, neplanski, nekontuirano i besciljno". Њихова улога или учешће у медијима је креирано и финансирано са другог становишта, а тај тзв. "предизборни материјал" је рађен доста озбиљно. Погледајте како се у позадини појављује државна застава, и...
 9. По оном што сам успео да приметим... http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-1a.gif http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-3.jpg http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-4.jpg http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-5a.gif http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-6a.gif http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-7.jpg http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-9.jpg http://www.mirkoilicdesign.com/ldp/LDP-10.jpg http://www.mirkoilicdesign.com/ldpbill.jpg http://www.mirkoilicdesign.com/ldp-istina.jpg ... чињеница би једино била да они који су осмислили ту кампању "ne žive ovde", PR
 10. Да је видео у питању је било јасно, и без битнијих противуречности, од самог почетка. А у каквој је то узрочно-последичној спрези са Вашом наводном инсомнијом... не желим ни да нагађам.
 11. Да узмемо да Ваша недоумица :blink: звучи веродостојно aли је и даље "приватни видео" проблематичан, и то је чињеница. Дакле видео, а не звучни запис, тако да би ауторски печат очигледно плагираном пропагандном споту давао David Byrne.
 12. Па шта смо на крају закључили, " " је "Obrada Cole Porter - Don't Fence Me In" из 1934? Или је у питању New Wave плагијат, " - Don't Fence Me In"?
 13. Prix, no frx... Немојте се стидети ни да поделите ту информацију са нама. Мени је, рецимо, јако занимљив пропагандни видео који је "приватан". Мис'им, чему такав служи?
 14. Званично је LDPtv ( 21.03.2012 ) пропагандни видео, који је недуго затим наједаред постао "приватан", сигнирао са "Obrada Cole Porter - Don't Fence Me In". Можда Ви имате прецизније информације?
×
×
 • Create New...