Jump to content

Christopher Carrion

Supermoderatori
 • Posts

  5,674
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  somewhere in time
 • Interests
  Prejudiciranje, unakrsno kukičanje, filozofija i bacanje kladiva.

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Christopher Carrion

Recent Profile Visitors

73,679 profile views
 1. I sajt i PDF su ok, svaki normalan poslodavac treba da prihvati obe varijante, osim u slučaju ako nije direktno naveo način kako treba da mu se portfolio dostavi.
 2. Napravi portfolio od fiktivnih projekata. Zadaj sebi zadatak i uradi ga. Bitno je da portfolio pokaže šta umeš, a sekundarno je koliko je od toga zaista i realizovano (ima izuzetaka, ali u tvom slučaju nisu važni).
 3. Premisa ti je pogrešna, ovo nije demokratski forum, pa da svako može da priča šta hoće, već privatni pa je to o čemu može da se priča regulisano pravilima. Sasvim je ok da se nekom ta pravila ne dopadaju, ali nije ok da se krše. Hajde da te još jednom zamolim da se uzdržiš od uplitanja politike (tome nema kraja, jer je u ovoj zemlji bukvalno sve sumnjivo i potencijalno urađeno na štetu građana) i tih sitnih provokacija, nemaju nikakav efekat osim potencijalnog skraćenja tvog boravka na forumu (da plastičnije objasnim ono "or else", vidim da te fascinira). Iskreno se nadam i verujem da ti to nije cilj. Hvala na razumevanju.
 4. Da. :mellow: U svakom slučaju, apsolutno se zalažem za tvoje pravo da nastaviš svoju borbu protiv organodonorske mafije i drugih vrsta nepravdi ali, da ponovim - ne na DIZAJN Zoni. I nema potrebe da dalje komentarišeš uređivanje foruma niti da sugerišeš kako bi šta trebalo da se radi, jer ovo nije mesto za to. Ako ti bilo šta smeta, ili smatraš da nešto nije urađeno prema PRAVILIMA, bilo bi dobro da se obratiš Trunksu. Zaista nema potrebe da se na ovaj post replicira.
 5. Ako "informacije od javnog značaja, o kojima često ne možete da saznate drugačije" očekujete da pronađete na dizajn forumu, onda to stvarno nije problem foruma. p.s. U obrisanim postovima je bila gomila politike.
 6. Izvinjavam se Pexusu, njegov komentar je greškom uklonjen. Ostali komentari, koji se bave problematikom političke i društvene pozadine ove akcije, iako u vezi sa samom temom, JESU offtopic na ovom forumu. Na DZ nema politike i postoji nulta tolerancija za istu, tako da ako niste u stanju da diskutujete samo i isključivo o advertajzing aspektima ove kampanje (što je, priznajem, često teško bez komentarisanja samog društva u kojem se neka kampanja odvija, ali je to potpuno drugi problem koji ovde i sada nećemo rešavati) onda nemojte. Pitanje donorstva organa je vrlo kompleksno i izaziva kontroverze i u mnogo razvijenijim i uređenijim društvima i nema nikakve veze sa advertajzingom. I ne, to nema veze sa političkom korektnošću, jer bih prvi mogao da pišem eseje o stanju u državi i idiotima koji stoje iza tog stanja, već sa higijenom foruma, pošto bilo kakva politička priča završi flejmom u roku od jedne strane. Ako se to ikada promeni, i pravila foruma se izmene, ovakvih situacija neće biti i vi više nećete osećati stege bahate uredničke represije koja guši vašu slobodu govora. U međuvremenu, prosto prihvatite da ovo nije forum gde je takva vrsta diskusije dozvoljena. Nema potrebe da replicirate i, verujte, zahvalan sam vam na razumevanju.
 7. Tema očišćena od offtopica i bilo bi lepo da se od istog ubuduće uzdržite. Or else. Da podsetim, ovo je potforum ADVERTAJZING, a forum je DIZAJN zona.
 8. Ne znam šta je, ali da se ja pitam, ovo bi bila teaser kampanja za kampanju promovisanja transplantacije/donorstva organa.
 9. Ako si imao dobro iskustvo možeš slobodno ovde, značiće ljudima a, pretpostavljam, i tom majstoru.
×
×
 • Create New...