Jump to content

Tokachikaarika

─îlanovi
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Natasha Ilic
 1. ja sam polagala prosle godine, bila sam 5 ispod crte za budzet pa nisam htela da placam. skolarina je oko 1000evra a nije mi izgledalo vredno dati tolike pare za to. prijemni je bio poprilicno slican onima iz prethodnih godina osim sto su dodali 2 potpuno nove knjige za opstu kulturu. sto se tice onih prostornih zadataka bila su 3 i to ne mnogo teska, ja to nisam ni vezbala jer lako mogu da se urade ako imas osecaj za prostor. za prostornu kompoziciju smo imali dosta materijala razlicitih vrsta, nista nije bilo nepoznato, ako se ide na pripreme sve je vec vidjeno. a u vezi sa crtanjem... u sustini postavka je bila jednostavna, bar meni, bila je kutija, neki kvadar od armature, 2 flase, lopta i draperija mada postavke se razlikuju u zavisnosti u kom si amfiteatru. medjutim jako su strogi na crtanju, na fakultetu i ne moze nesto da se nauci mozes samo da vezbas da ti predmeti ne bi bili nepoznati mada to nije vazno ako znas da crtas. sto se mene tice ja se nesto i ne secam rado tog fakulteta zbog korupcije al ako si stvarno dobar mislim da te to ne moze spreciti
 2. A kakvo je stanje sto se tiche shkolarine i stipendija? I koliko se razlikuje prijemni od prijemnog na nashim fakultetima? :huh:
 3. Cao :) Bas sam trazila informacije o Politecnico-u i sve sto sam nasla jeste da ljudi koji su otisli tamo vise ne zele da se vrate (bas sam od koristi :unsure: ). Mene interesuje sta je sve potrebno da bi se studiralo tamo (prijemni, jezik, uspeh u skoli, mogucnost prelaska sa nasih faxova i sl.) svaka informacija je dobrodosla (samo da nije o tome kako je tamo super to vec znam :blink: )
×
×
 • Create New...