Jump to content

Tokachikaarika

─îlanovi
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Natasha Ilic
 1. ja sam polagala prosle godine, bila sam 5 ispod crte za budzet pa nisam htela da placam. skolarina je oko 1000evra a nije mi izgledalo vredno dati tolike pare za to. prijemni je bio poprilicno slican onima iz prethodnih godina osim sto su dodali 2 potpuno nove knjige za opstu kulturu. sto se tice onih prostornih zadataka bila su 3 i to ne mnogo teska, ja to nisam ni vezbala jer lako mogu da se urade ako imas osecaj za prostor. za prostornu kompoziciju smo imali dosta materijala razlicitih vrsta, nista nije bilo nepoznato, ako se ide na pripreme sve je vec vidjeno. a u vezi sa crtanjem... u sus
 2. A kakvo je stanje sto se tiche shkolarine i stipendija? I koliko se razlikuje prijemni od prijemnog na nashim fakultetima? :huh:
 3. Cao :) Bas sam trazila informacije o Politecnico-u i sve sto sam nasla jeste da ljudi koji su otisli tamo vise ne zele da se vrate (bas sam od koristi :unsure: ). Mene interesuje sta je sve potrebno da bi se studiralo tamo (prijemni, jezik, uspeh u skoli, mogucnost prelaska sa nasih faxova i sl.) svaka informacija je dobrodosla (samo da nije o tome kako je tamo super to vec znam :blink: )
×
×
 • Create New...