Jump to content

Lumen

Članovi
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Stevan Radosavljevic
 1. Dobor evo ljudi priznajem sve svoje grehe (I za koje znate I za koje neznate)I javno se kajem zbog njih. I jeste da sam malo nespretno zapoceo temu ali I da neki ovde vole da kore neprimernog clana VOLE! I caku i uzivaju u tome, priznali to oni sebi ili ne. Pa pogledajte temu, porasla je za 24 sata vise nego neke nedljama. Tako da, posto sam zavrsio u sahti sa pitovima to bi bilo to od mene. Ali nema veze, ionako salbo postujem po forumima. Aj zivieli !
 2. Hee, he... Dobro, dobro kapiram ja da ti volis te forumske raspravke ali ipak moze to i malo eleagntnije, bez teskih reci i pominjanja familije. A ja ovde nikoga nisam uvredio niti izetiketiro kao vi mene.
 3. Cekaj, cekaj ja jednu recenicu a onaj gore prosipa silne filozofije, drame, Sekspire i Hamlete. Ja drugu recenicu a ti mi pominjes dedove i familiju. Pa ako su to ti standardi...
 4. Mi o vuku, vuk na vrata.
 5. E tako, hvala ljudi. Nikad nisam razumo one kojima je lakse da bacaju hate-ove u pero nego da odgovore makar i na glupo pitanje.
 6. Slazem se, onaj komentar je bio samo da isprovociram bilo kakvu reakciju jer moras priznati da malo vredja kad te totalno ignorisu a stvarno nevidm razloga za to. Ali zato blaga ironija izaziva gomilu odgovora u roku od pola sata od kojih je jedan vrlo nekroektan i uvredljiv. Ali dobro, odnekih se to i ocekivalo.
 7. Tri dana, sedamdeset pregleda i niko ni a... da kaze. Mora da je ovo pitanje previse komplikovano za ovaj forum.
 8. Zdravo svima, posto bih uskoro (nadam se) trebao da se zaposlim u nekoj od marketing agencija, interesujeme koja sve radna mesta postoje van kreative. Konkretno me interesuje posao marketara jer sam se za to skolovao. Znam za acount planere i marketing menadzere. Sem toga da li ima jos nesto? I da li postoje neke pocetnicke pozicije tipa junior ili asistent necega?
×
×
 • Create New...