Jump to content

lisa

Članovi
 • Posts

  2,210
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lisa

 1. Kakav raspis konkursa - takav i odziv. Niko ozbiljan nije lud da posalje svoje resenje na ovakav konkurs.
 2. Nemam sad nešto sredstava da tako nešto izrađujem, mada i sumnjam u neku dobru prodaju... Stav ti je katastrofalan. Da li možda naplatim prava za korišćenje, a oni posle nek prodaju kome hoće? Drugim recima da im prodas po nekoj cifri, a oni da preprodaju za koliko hoce. Kako da ti ljudi daju cifru kada ne znaju ni kakve su fotke u pitanju, koja je stampa u pitanju, formati, nista?!?
 3. meni je ovo brutalna zloupotreba zone
 4. http://www.dizajn-zona.com/ Da li je dizajn zona zasticeno ime?
 5. Ovo ti je iskreno bas pocetnicki. Ubi sve gradijente, mock upo-ove i sl. Uradi ciste logotipe samo na beloj pozadini. I obavezno poradi na tipografiji.
 6. Pa svi stariji clanovi ovde su u grafickom dizajnu godinama.
 7. Mozes da radis u bilo kom programu. Ako ne radis vektorski, onda u ps stavi dimenzije 100 x 70 cm i rezolucju od 300 dpi.
 8. Mislim da te muci sto kod kruga nisi pretvorio spoljnu crnu liniju u objekat. Meni Object: Convert outline to object, i onda obican TRIM
 9. Deluje nerazradjeno. Ja bih nastavila da radim dalje na ovoj prici.
 10. Ne moze se sve na ovom svetu nauciti iz tutora... pogotovo ne dizajn logotipa.
 11. Na tipografiji uvek moze da se poradi... sto se tice konstrukcije, iscitaj malo o zlatnom preseku koristice ti nekada. Kao sto sam ti rekla samo radi sto vise i sve ce ti doci samo po sebi. Jos uvek su ti radovi malo ''tvrdi i sirovi''.
 12. Nastavi! Fali ti jos prakse... ali ima materijala.
 13. Iskreno tesko neko moze biti izuzetno talentovan i za dizajn i za programiranje... Budi iskrena prema sebi sta ti zaista vise lezi. Para/posla ima svakako vise u programiranju, gde i ako si prosek mozes lakse da plivas.
 14. a da sve ''duplo'' iseces, kao novo m...
 15. Sve deluje korektno, ali iskreno ne vidim sta bi te izdvojilo od konkurencije...
 16. Dobila preporuku za ovde: http://www.dslr.rs/index.html Nosio neko?
 17. Da li spada u redovnu garanciju? Ako ne spada neka preporuka gde/kome odneti (moze i na pm)? http://imgur.com/a/0gokX
×
×
 • Create New...