Jump to content

cmucka

Članovi
 • Content Count

  405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Marakane sever...al' Srbije jug ;-)
 • Interests
  Filmovi, paraglajding, dizajn, fotografija, akvaristika...ima jos ihaha :-)

Previous Fields

 • Ime i prezime
  daka db
 1. Pozdrav drustvo, moze li mi neko reci da li pesme u knjizi mogu da idu i centrirano ili je pravilnije da se poravnjavaju levo. Evo primera u prilogu. levo.pdf centrirano.pdf
 2. Zanimljivo. Pet i od mene :)
 3. Stvarno dobre fotke pravis.
 4. bamby, tuzicu te za krsenje autorskih prava zbog ove kopije. Original sam licno svojim prstima kucao. :D Silvija, a ti imas zadatak da dodjes i fotkas jednu trudnicu. Imas moju dozvolu :D Sto se tice teme, ocekivao sam bolje fotke.
 5. A zasto je nisi poslao ovde pa da glasamo :)
 6. Objasnite vi to kupcima :) Odvojili ljudi pola zivota vremena da otkucaju, a ja ne mogu samo da spojim u jedan fajl :D p.s. cak i taj tim strucnjaka (sa DZ) me nije izvukao. :lol:
 7. Najbolje resenje je insert/object/object/create from file (pa se redom ubacuju fajlovi). Posle tekst ne moze da se menja jer je object, ali i nema potrebe za editovanjem. Zahvaljujem se bamby na ovom resenju. Hvala i svima ostalima. Meni ovo nece mnogo pomoci jer su veliki fajlovi pa kad se spoje ipak ispada da mi treba nov racunar :D zato cu morati rucno fajl po fajl.
 8. Ovaj nacin znam. Imam primopdf, a i plugin za acrobat (quite imposing plus), pa preko njih mogu sve to da izvedem, ali treba mi u wordu iz vise razloga. Trebam da numerisem strane, posto su radjene svaka posebno, nisam cak ni siguran da je formate i margine na svakoj strani stavljao isto... Ako ne nadjem resenje u wordu, onda cu preko pdf-a morati, iako nije idealno resenje.
 9. +1 :D Zanimljivo fotkanje i "uzarenje". Vidis bamby kako covek uzeo aparat i slika s visine, a ti neces pa neces :rolleyes:
 10. Prva bas zanimljiva fotka.
 11. Probao sam ovo, ali kao sto sam napisao gore, problem je sto spaja tekstove, ne spaja docove, pa onda naslov umesto da je centriran, on ode u levu stranu, jos se nekako zalepi uz sliku...nije resenje. Hvala u svakom slucaju.
 12. Imam 127 strana knjige, koja je uradjena u wordu (2007) po sistemu svaka strana posebno :D Dakle, kako to da spojim u jedan dokumenat (po mogucnosti sve odjednom, a ne jedan po jedan fajl rucno). Opcija insert/object/text from file ne radi posao jer prebacuje samo tekst, a meni trebaju kompletne strane da se spoje. Nalazio sam neka objasnjenja na internetu, ali su uglavnom ili za 2003, ili 2010 i meni ne zavrsavaju posao. Hvala unapred na odgovorima.
 13. fotografija broj 02 - 5 poena fotografija broj 09 - 3 poena fotografija broj 07 - 1 poen
 14. cmucka

  Bombylius

  Fantasticna fotka. Prelepo izgleda. :)
×
×
 • Create New...