Jump to content

marko.r

Članovi
 • Posts

  88
 • Joined

 • Last visited

About marko.r

 • Birthday 02/03/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.markoradunovic.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Podgorica

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Marko Radunović

marko.r's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Sony a6300 + Sigma 16mm 1.4 Art Fabricko stanje 650e Podgorica 068551552
 2. Kada blistas u svemu vidis smisao :) Zelim ti da zablistas, i vratice se smisao ovog dijela foruma. Jer njegov smisao nije kritika vec sirenje pozotivne energije. A darovanje loga svima kojim treba itekako ima smisla. Ako neko vidi nesto lose u mom postu, nije to do mene. Jer je namjera iskrena i dobronamjerna. LOVE to all :) p.s. ne zelim vise odgovarati na ovakve postove jer ce sve izgubiti smisao :)
 3. Solana na Shutterstocku mi je prilično popravila ukus hrane :) :) Da hrana bude još ukusnija, često će biti različitih začina potpuo FREE, pa ako nekome bude potrebno nešto od toga može pratiti na Facebook-u ili Youtube-u ;) https://www.facebook.com/ZipUp-513005415516679/ https://www.youtube.com/channel/UCC4zJALvEYbZ5C-G912Zyig Peace to All ;)
 4. 'obzirom da nedeljno odradim 15-20 logotipa, odlucio sam da s' vremena na vrijeme odradim neki for free. Ovo je prvi iz serije logotipa, Uzivajte ;)
 5. Evo kratkog tutorijala za kreaciju logotipa, nadam se da će nekome poslužiti ;) link:
 6. Najbolja koju sam mogao naći :) Ako bude para, neću te zaboraviti ;) Hvala!
 7. Moje znanje iz programiranja, skoro pa da ne postoji :) ... ali prije mjesec dana sam naišao na program (construct 2), vjerovatno većina i zna za njega, pomoću koga mogu isprogramirati igricu bez linije koda :unsure: Obzirom da sam grafički dizajner i crtanje mi nije strano, bacio sam se na dizajn kako bih isprobao tu magiju :D A onda me je potpuno magija obuzela, i počeo je da se ostvaruje jedan od mojih snova, da kreiram video igrice :D :D :D Sve regularne poslove sam stavio po strani, i ovo je rezultat moga rada u zadnjih 30 dana, počev od 0 :) Ja sam zadovaljan samim tim što mogu da kreiram ovakve stvari, a najbolje tek prestoji :) Nadam se da će vam se svidjeti ova kreacija ;) link: www.energo.io
 8. Prodajem: Blackmagic Pocket Cinema Camera, 10/10 ( snimljeno oko 70 snimaka u par dana ). Nije nova, ali da se zapakuje teško da bi ko provalio da je ikada otpakovana :) Objektiv za nju: Samyang 12mm T2.2 Cine ( kupljen u isto vrijeme i dalje miriše na novo kao i ona ) Uzeo sam je isključivo turistički, da se vratim sa full snimcima sa putovanja ali RAW mi uzme previše vremena za montažu, a ja za to imam svega dan-dva nakon što se vratim i realno sony handycam mi je mnogo praktičnija za tu svrhu. Ali za stock snimke, rakleme, ... itd je Savršena!!! BMPCC je plaćena 800e oko nove godine, moja cijena je 650e Objektiv je plaćen 400e u isto vrijeme, ja ga dajem za 300e Ili u kompletu 850e i gratis 64GB ExtremaPro 95MB/s karticu + Torbica ( plaćena 25e ) Bila je samo jednom u Siciliju i to je to :) Evo link sa par kadrova, snimljenih sa ovom kamerom i objektivom. Nemam previše iskustva, a mogu misliti kakvi bi snimci bili sa njom u rukama profesionalca :) link: http://youtu.be/obwLT69cIDk Ja sam na relaciji Beograd - Novi Sad od 13-17 Marta, tako da bih mogao da je dostavim u tom periodu. Ili ako je neko iz Podgorice, svaki dan sam na raspolaganju :)
 9. Probao sam ovu varijantu sa TIF-om, kvalitet je odličan, i mislim da je to ono što mi treba. Hvala.
 10. Hvala na odgovoru. Animaciju ću raditi u Adobe After Effects-u. Probaću ove opcije koje si spomenuo. GIF mi je najrealniji ako zadrži dobar kvalitet.
 11. Trenutno radim na nekom projektu i potrebna mi je mala pomoć. Klijent mi traži da mu pošaljem animirane karaktere, sa svakom radnjim posebno da bi on kasnije mogao da ih implementira u igrice, video prezentacije, tv reklame, ... itd. Ozbiljan je posao u pitanju pa ne želim da ispanem neozbiljan, interesuje me kako da mu ih šaljem, obzirom da želi da ima transparantu pozadinu kao na PNG fajlovima? Želi da mu posebno animiram svaki pokret ( trčanje, skok, razne grimase lica ) a onda on da ih slaže kako mu odgovara. Kako to da mu dostavim a da može da ih koristi u svim medijima i da mu ne trebaju neki posebni kodeci? Hvala.
 12. Dakle, potreban mi je programer za android igricu. Prije godinu dana sam odradio dizajn za igricu i evo sam odlučio da je realizujem do kraja. Sarađivali bi on-line, i bitno mi je da je osoba sa kojom radim odgovorna i da ima znanje dovoljno da odradi igricu da funkcioniše kako treba, bez smetnji i bagova. Imam još dvije skice za igrice, tako da ako budem zadovoljan planiram da prikupim budžet i za njih. Kad smo kod budžeta, moram napomenuti da nije prevelik. Ali dajte vi vaše ponude pa ćemo vidjeti što i kao. I molim vas da se jave samo oni koji su sigurni da će igricu iznjeti do kraja, da ne trošimo vrijeme i ja i ta osoba koja će raditi na tome. Igrica, nije ništa novo, u pitanju je raketa koja leti na gore i izbjegava neke objekte a neke kupi i sakuplja energiju. Postojaće dugme koje služi kao gas a skretaće pokretom telefona. Volio bih da, ako je izvodljivo, postoji skor gdje možete da vidite koji ste na listi svih igrača koji igraju ovu igricu. Biće tu još nekih stvari da se doda ali je to otprilike to. Ovo je skica kako bi to izgledalo, a konačni dizajn ću poslati osobi sa kojom sklopim dogovor. Kada se igrica isprogramira i ako bude sve kako treba nakon uplate mi je šaljete zajedno sa tim otvorenim kodom(ako se to tako zove). Mada vjerovatno će ta osoba biti i kasnije zadužena za update, za što će biti naknadno plaćena ako je u pitanju dodavanje novih stvari. Na ovaj e-mail možete slati ponude. marko.r@t-com.me SKICA:
 13. Dakle, potreban je programer za iPhone aplikaciju. U pitanju je softver za kreiranje muzike. Nešto slično ovome: Program je gotov što se tiče vizuelnog dijela, interesuje me koliko bi koštalo da se isprogramira aplikacija u ovom rangu. Sve ponude slati na: office@maximillionstudio.com
 14. Interesuje ma gdje u Srbiji može da se uradi ova vrsta vizit kartica? http://creattica.com/business-cards/day-le...ness-card/44047
×
×
 • Create New...