Jump to content

bopuc

Članovi
 • Content Count

  246
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bopuc

 • Birthday 09/02/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Boris
 1. Dodjoh u posed SB600 (imam D90) pa sam resio da se edukujem po pitanju vestackog 'svetla'. Krenuo sam da citam strobist.blogspot.com gde za pocetak predlazu od opreme stativ za blic, nosac blica i kisobran beli/crni. Na 'kupujemprodajem' ne nadjoh predlozeni LumoPro brand, a posto se ne razumem u materiju znacila bi mi preporuka koji 'brand' odabrati... Dobro dosle su i preporuke radnji gde bih mogao sa nekim da porazgovaram i vidim stvari pre kupovine (nadjoh BM Focus na Altini za sada). Hvala unapred.
 2. Baci pogled i na http://www.freecodecamp.com
 3. http://petapixel.com/2015/10/15/why-old-sp...ve-a-blue-haze/
 4. :) A collaboration between Pixar Animation Studios and Khan Academy. https://www.khanacademy.org/partner-content/pixar
 5. chitan, Polyhedra je distrubuter Printrbot-a za Srbiju i okolne zemlje.
 6. Clan cvele001 je izgleda odustao od knjige tako da je Photoshop LAB Color: The Canyon Conundrum and Other Adventures in the Most Powerful Colorspace jos uvek u ponudi. Moguce je licno preuzimanje na Novom Beogradu ili slanje Post Express-om. Ostale informacije na PP.
 7. Poklanjam ocuvane stare knjige i casopise. Ukupna tezina celog 'paketa' je oko 30 kg, pa je postarina za slanje Post Express-om priblizno 1200 dinara. Moguce je i licno preuzimanje na Novom Beogradu. Sve ostale informacije na PP. Commercial Photoshop with Bert Monroy http://www.amazon.com/Bert-Monroy-Commerci...rds=bert+monroy Photoshop LAB Color: The Canyon Conundrum and Other Adventures in the Most Powerful Colorspace http://www.amazon.com/Photoshop-LAB-Color-...ds=dan+margulis Professional Photoshop: The Classic Guide to Color Correction (5th Edition) http://www.amazon.com/Professional-Photosh...ds=dan+margulis The Photoshop 7 Wow! Book http://www.amazon.com/Photoshop-7-Wow-Book...shop+7+wow+book Digital Camera Magazine od broja 46 do broja 76, April 2006 - Septembar 2008 ... i jos po neki casopis Refoto, Photo, Photoshop User, NikonPro itd. Close-up macro lens set 72mm ( na slici ispod je model za 67mm ) http://www.infoto.pl/en/fotografia-makro-s...akro-67mm-1139s
 8. @vili Nisam znao da to imaju u ponudi, a nisam ni pronasao na njihovoj internet prezentaciji... verovatno ne moze na svim lokacijama. U kom delu grada se nalazi tvoja firma tj. gde koristis SBB sa simetricnim linkom? Alkeba, Beogrid centrala je u bloku 62 preko puta JYSKa tako da bi trebalo da su ti dostupni.
 9. Vili, koliko sam ja upoznat zajedno su u 'nekoj' grupaciji ali ne znam sta to podrazumeva. Ocigledno je da dele neke servise (npr. finansije). Ono sto meni odgovara jesu simetricni paketi i to nisam video da drugi nude.
 10. Baci pogled na Beogrid. Ja sam njihov korisnik vec 5+ godina i do sada nisam imao nikakvih problema.
 11. Samo da potvrdim da je ranac Tenba Shootout Sling BAG Medium Green promenio vlasnika. :)
 12. Poklanjam Tenba Shootout Sling BAG Medium Green, bez opreme :) PM za dogovor gde/sta/kako...
 13. Evo jos nesto, nije bas 'sveze' ali ce da posluzi. http://www.ci-portal.de/styleguides/ http://www.designerstalk.com/corpid/
 14. http://www.theanimatorssurvivalkit.com/index.html A imas i ovo... mislim da je bilo da se nadje i za manje love na Internetu :)
×
×
 • Create New...