Jump to content

bopuc

Članovi
 • Posts

  249
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About bopuc

 • Birthday 09/02/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Beograd

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Boris
 1. Meni su se FruitOfTheLoom dobro pokazale za stampu, ali ne znam da li je to 'tanji' tekstil. Pogledaj i u SafetyShop, nesto su jeftinije i manje kvalitetne.
 2. Ne znam tutorial za bas ovako nesto, ali ako pogledas neki na temu 'Photoshops masks' videces da ovo nije komplikovano uraditi.
 3. Ako sam te dobro razumeo, potrebno ti je ovako nesto...
 4. Dodjoh u posed SB600 (imam D90) pa sam resio da se edukujem po pitanju vestackog 'svetla'. Krenuo sam da citam strobist.blogspot.com gde za pocetak predlazu od opreme stativ za blic, nosac blica i kisobran beli/crni. Na 'kupujemprodajem' ne nadjoh predlozeni LumoPro brand, a posto se ne razumem u materiju znacila bi mi preporuka koji 'brand' odabrati... Dobro dosle su i preporuke radnji gde bih mogao sa nekim da porazgovaram i vidim stvari pre kupovine (nadjoh BM Focus na Altini za sada). Hvala unapred.
 5. Baci pogled i na http://www.freecodecamp.com
 6. http://petapixel.com/2015/10/15/why-old-sp...ve-a-blue-haze/
 7. :) A collaboration between Pixar Animation Studios and Khan Academy. https://www.khanacademy.org/partner-content/pixar
 8. chitan, Polyhedra je distrubuter Printrbot-a za Srbiju i okolne zemlje.
 9. Clan cvele001 je izgleda odustao od knjige tako da je Photoshop LAB Color: The Canyon Conundrum and Other Adventures in the Most Powerful Colorspace jos uvek u ponudi. Moguce je licno preuzimanje na Novom Beogradu ili slanje Post Express-om. Ostale informacije na PP.
 10. Poklanjam ocuvane stare knjige i casopise. Ukupna tezina celog 'paketa' je oko 30 kg, pa je postarina za slanje Post Express-om priblizno 1200 dinara. Moguce je i licno preuzimanje na Novom Beogradu. Sve ostale informacije na PP. Commercial Photoshop with Bert Monroy http://www.amazon.com/Bert-Monroy-Commerci...rds=bert+monroy Photoshop LAB Color: The Canyon Conundrum and Other Adventures in the Most Powerful Colorspace http://www.amazon.com/Photoshop-LAB-Color-...ds=dan+margulis Professional Photoshop: The Classic Guide to Color Correction (5th Edition) http://www.amazon.com/Professional-Photosh...ds=dan+margulis The Photoshop 7 Wow! Book http://www.amazon.com/Photoshop-7-Wow-Book...shop+7+wow+book Digital Camera Magazine od broja 46 do broja 76, April 2006 - Septembar 2008 ... i jos po neki casopis Refoto, Photo, Photoshop User, NikonPro itd. Close-up macro lens set 72mm ( na slici ispod je model za 67mm ) http://www.infoto.pl/en/fotografia-makro-s...akro-67mm-1139s
 11. @vili Nisam znao da to imaju u ponudi, a nisam ni pronasao na njihovoj internet prezentaciji... verovatno ne moze na svim lokacijama. U kom delu grada se nalazi tvoja firma tj. gde koristis SBB sa simetricnim linkom? Alkeba, Beogrid centrala je u bloku 62 preko puta JYSKa tako da bi trebalo da su ti dostupni.
 12. Vili, koliko sam ja upoznat zajedno su u 'nekoj' grupaciji ali ne znam sta to podrazumeva. Ocigledno je da dele neke servise (npr. finansije). Ono sto meni odgovara jesu simetricni paketi i to nisam video da drugi nude.
 13. Baci pogled na Beogrid. Ja sam njihov korisnik vec 5+ godina i do sada nisam imao nikakvih problema.
 14. Samo da potvrdim da je ranac Tenba Shootout Sling BAG Medium Green promenio vlasnika. :)
×
×
 • Create New...