Jump to content

vukasink

Članovi
 • Posts

  191
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vukasink

 1. Slobodno komentarišite :) 1. Two chicks by Vukasink, on Flickr 2. One pretty duck by Vukasink, on Flickr
 2. Moja prva reakcija : 'J***te' ! Svaka čast !
 3. Evo i od mene jedna :) DSC_0052-1sps by Vukasink, on Flickr
 4. Ja obožavam i hotel i Perućac :) Jo, nažalost nisam gađao fler :( Video sam lep kadar i ovako je izašlo iz fotoaparata :) I nemam ovu drugu verziju :( Hvala na komentarima !
 5. Zanima me jel su uspele kao noćne fotografije ? I komentari i primedbe uopšteno :) Najviše me zanima za poslednju. ps. (ne zamerite što je poslednja za Prirodu, nisam hteo da otvaram dve teme) 1. Са терасе by Vukasink, on Flickr 2. Напуштено место by Vukasink, on Flickr 3. Покушај by Vukasink, on Flickr
 6. Још једна велика похвала за блог :) !
 7. DSC_0404s by Vukasink, on Flickr DSC_0185s by Vukasink, on Flickr Срећна Вам свима нова 2012. година :)
 8. Да ли фотографије које мислите да пошаљете на конкурсе, качите на форумима, фликру и тако томе ?
 9. +1 за Нови Сад од мене
 10. 5. i 7. ко из рекламе за милку. Свака част.
 11. Хах, лепо су рекли овоме не јутјубу да проба да снима интервентну :D Ја сам више згрожен понашањем овог што снима...
 12. vukasink

  ШВРЋК

  И ја сам украо за своју душу :) Свака част. А честитке Ш-у од прве стране сам прегледао и не могу да се нагледам. За то хиљаду пута свака част !
 13. Taкође, мени исто свака супер :)
 14. Kупујем филтере из Cokin P серије. Не морају да буду оригинали. Понуде на ПП.
 15. Да, на тај екстерни интервалометар сам мислио. Хвала на одговору :)
 16. И једно питање, јел сами на сваких X секунди узимате фотографију или имате неки тимер release уређај који сам на сваких X секунди узима фотографију ?
 17. Свака част за сва три филмића, а посебно за музику. И то још ауторску. Само из мог неког скромног фотографког угла, има тренутака где су кадрови несрећно изабрани, али сад да ли се на то обраћа пажња и код видеа не знам. Нпр., код Нектар рекламе, на почетку су им само патике исечене из кадра и скоро да се не види да суперЂоле (:D) запиње са своју ногу, и исто тако неке ситнице код овог другог конкурсног видеа и у овом филму. И да, идеје су вам генијалне.
 18. Да, схватам да нисам пренео лепоту града :D Хвала на коментарима, примио сам к знању и надам се да ће фотографије са следећег путовања бити боље :)
 19. И наравно неко има вишак енергије да лупа кечеве -.-
 20. Коментар неки, образложење уз оцену ? :)
 21. Ево био сам са хором у Грацу на 1. олимпијади за младе хорове па сам и мало фотографисао Грац. Град је прелеп! 1. DSC_0042s by Vukasink, on Flickr 2. DSC_0045s by Vukasink, on Flickr 3. DSC_0049s by Vukasink, on Flickr 4. DSC_0050s by Vukasink, on Flickr 5. DSC_0051s by Vukasink, on Flickr пс. Хор је освојио сребрну диплому и у питању је Мешовити хор Гимназије "Јован Јовановић Змај" из Новог Сада И ко воли нек изволи, а и ко не воли препоручујем, V руковет у извођењу хора на датом такмичењу :
 22. Победила је слика на којој је иста бака у првом плану :) @тема : Добра :)
 23. Прва је савршенство :)
×
×
 • Create New...