Jump to content

Black Dot

Članovi
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Previous Fields

 • Ime i prezime
  svi me vec znaju, nepotrebno je
 1. U pravu si, nije reanimacija, više deluje kao muško-muška zanimacija. Gejevi 100%.
 2. Tehnički gledano, fotografije nisu ništa spektakularno i ovakve su mogle biti napravljene bilo kojim kvalitetnijim UZ prosumerom. Ovako nabacana gomila simpatičnih snapshootova ni na koji način ne demonstrira ni kvalitet opreme kojom je sama serija napravljena, a ni ikakvo posebno fotografsko umeće. Sem iznalaženja lokacije i fizički uloženog truda za nastanak samih fotografija ništa drugo u ovoj seriji ne zaslužuje epitet sjajno, dobro, bravo i sl.
 3. Takve stvari mogu samo Milanoviću da padnu na pamet da piskara.
 4. Nikola je u pravu. Dovoljno je pogledati ove skorašnje zaklane kokoške, prasiće, Umbrine teme o Miljojki, zamišljenoj (ZZ Top??) babi, Profilu jednog drveta (???), Diminu temu "Žmurke" i sl. Malo je ovde baš kvalitetnih fotografija. Pre ih je bilo mnogo više, ali sada ovde preovladava posebna vrsta umJetnosti poput one koju je prezentuju UnderDog, Petar M. Dima, Gatto i sl. To jeste tužna stvarnost ovog foruma, baš kao i ushićeni komentari na te i takve slike.
 5. Kako si izveo ovakvu paralelu i došao do takvog zaključka, to samo ti znaš.
 6. @Stella Osim tebe i DeVila, ja na Zoni nisam video ni jednog drugog vlasnika ovog aparata da je kačio slike sa njega. Moguće je i da je moj propust u pitanju, ne pratim baš previše fotografske teme u poslednje vreme, i ako grešim slobodno me ispravi, ali sada je tako. Zato iskreno ne verujem da bi ih i ti u ovom trenutku mogao sa sigurnošću nabrojati onoliko koliko si napisao da veruješ da ih ima. Svi ostali su mi identični onima koji mogu bez problema da napišu da imaju i par Ferrarija i kojima na kraju svakog jurišnog posta fali samo još i MAJKE MI pa da im se veruje u svaku ispisanu.
 7. Izvini, a koliko vlasnika tog aparata ima na Zoni? Nisam stekao utisak da vas ima previše, a oni koji se oglašavaju i hvale aparatom ili slikama sa njega se mogu na prste jedne ruke nabrojati. Baš utešno. I, kao što rekoh, ja ne sporim tvoje mišljenje, kako tvoje tako i Kintecovo, i bilo čije koje je zasnovano na iskustvu, ali za razliku od ovih pčelica poput Vlaha i ekipe, ne sporim ni bilo čije drugo izneseno mišljenje, ako dolazi od nekog ko poseduje ovaj aparat. Previše je tu nagomilano negativnih komentara i nisam siguran da svi ovi koji ih ispisaše spadaju u domen onih kojima je proble
 8. Ma kako da ne, sve je tako divno, bajno, sjajno, jednom rečju savršeno, skoro kao u priči o deda mrazu. Nego, da vas dve pčelice, ipak pogledate još komentara vlasnika ovog aparata (D7000) čisto onako, druga strana medalje, ne baš tako vesela, šarena, optimistična. Možda se prizovete malo pameti i sledeći put pre puštanja posta stavite prst na čelo pre nego što napamet okinete taster ENTER. Nije sve baš tako kako to mali Perica zamišlja da bi trebalo da bude. Preporučujem pažljivo čitanje. http://nikonrumors.com/forum/topic.php?id=2834
 9. Samo kratko podsećanje i za tebe, ja NISAM pokretač ove teme. Okreni sam prvu stranu, vidi ko je pokretač, i biće ti sasvim jasno zašto sam ovako tvoje provokativno piskaranje nazvao mlataranjem. Ušao si i osuo paljbu baš bezveze. Mišljenje SAVKOG korisnika i vlasnika ovog aparata zaslužuje podjednaku pažnju. I Kintecovo, i Stellino, ali isto tako i SVA ONA iskazana u pet linkova koje sam postavio. Od toga dva linka su direktni testovi tog aparata. Pročitaj i sam sva ta zapažanja, utiske, pa onda možemo svi zajedno dalje. Toliko.
 10. @Jo Bilo bi lepo da prestaneš sa menjanjem teza. Prvo, nije čovek ništa pričao, već si ti ovde ušao sa pričom kako treba verovati nekom ko je ispucao 300.000 slika, što meni kao činjenica ne znači mnogo, mogao ih je ispucati i 3.000.000 pa mi ni to ne bi bilo merilo. On je probao jedan primerak tog aparata, rekao o njemu svoje mišljenje koja ja poštujem ali ne zbog ispucanih 300.000 već zbog same činjenice da je dečko imao bliski kontakt sa tim aparatom. Isto tako poštujem i SVA ONA isčitana iskustva jer su ih pisali ljudi koji su takođe imali kontakt sa tim aparatom, koji su ga kupili, a
 11. Pa na žalost, tako će se i završiti očigledno. Ja ne kenjam ovde zato što mi žao Nikona, nego zato što mi je žao propuštene prilike za D300, i ovog hladnog tuša sada. Hteo sam novo telo, D200 jeste odslužio svoje, ali na kraju ću izgleda čekati nešto novije, možda čak i taj neki D400. FF mi ne treba, već ga imam.
 12. Problem je veliki. Ako ne veruješ, odeš sam, probaš pa javiš? Da li možeš makar da pretpostaviš koliko je Refot dobio komada? Bolje da ne pričamo dalje o ovome. Nemoj misliti da su ovde svi baš tolike ovce, i da im treba Kintec kao ovan predvodnik. I, daj leba ti, batali više tu priču o 300.000 okidanja, jer tek to nije merilo ničemu. Merilo je kada kažeš da je od toga procentualno uspešnih bilo 5-10-50%, ovo ovako, još uz vašu zajebanciju da dečko još nije otkrio kako se gasi rafal, je sve samo ne ozbiljno merilo. Za mitralljesca možda i jeste, ali ovako kako ti to potežeš sasvim sigur
 13. @Kruna vidi, ja na D200 (a o ovima starijima da ne govorim) jedini fine tuning koji imam je za WB. za af mi nikad nije trebao. Je l' sad ispada da sam ja nenormalan što u tome vidim problem? @Jo, stari prijatelju kada pitaš ovako smisleno "pa sta ako ima anomaliju?" jedini dovoljno smislen odgovor koji mi pada na pamet bi bio PA NIŠTA, za svoje pare ja neću aparat sa anomalijom, i ma koliko to tebi zvučalo nenormalno, eto tako je, ja to jednostavno neću, a Kintec i njegovi 300.000 ne znam da li baš imaju previše veze sa ovim problemom, ili ti to samo malo izigravaš drvenog advokata.
 14. Od Nikona sam imao F80, D50, D200 i ni sa jednim nisam video ništa slično. Jel treba da navodim i stakla? Kakva su to uopšte pitanja i insinuacije? Meni bre na D200 nije trebala nikada nikakva korekcija, čak je bio i dva puta na servisu, ali nikada zbog toga, i sada radi kao sat, a ovo sad ispada da prvo treba da se pomoliš pa tek onda kupuješ. I, Kintec, ajd objasni mi čemu onda toliko zaklinjanje u taj i takav AF?
×
×
 • Create New...