Jump to content

Elektroničar

Članovi
 • Content Count

  2,303
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Elektroničar

 • Birthday 07/19/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bg

Previous Fields

 • Ime i prezime
  OgnjenGol
 1. S druge strane, na telefonu izgleda skroz dobro, generalno.
 2. Moram da uletim sa još jednim zapažanjem, krajnje subjektivnim vjerovatno, al jbg. Mislim da su stvari na forumu nesrazmjerne. Malo mi je nečitak i ja sam izveo zaključak da je do toga. Nekako je sve dominantnije od same poruke (avatari, imena, dugmići), a poruka se čita. I ovaj posted + datum što ima svaki post, kontam da je malo overhed, datum je dosta, a ne mora da bude jednako bitan kao poruka.
 3. 16. Čaplja doručkuje na Vrbasu
 4. Mozda se jos nije stiglo do fontova, ali da kazem da na nekim mjestima, tipa imena pored posta, latinicni karakteri izgledaju kao da su iz zamjenskog fonta, tj da ih orig ne podrzava.
 5. Ne mogu da postujem na temi koju si napravio za prijave bagova, pa da kazem cao i da pozdravim rad i trud. Hvala i zivio. Takodje da kazem da nisam dobio mail, a prijavio sam se. PS. Sad vidim da ni na svoju temu ne mogu da odgovorim. Mozda je bug na komplet sekciji.
 6. Kidaju ove prve dvije Bukmirskog. Treca mi je preuska. Odlicna ideja da razbijes led, a ljepse mi siroko, dise bolje.
 7. Neka ugase sajt jbg, nek ne kvare ono sto je nekad bio.
 8. Hajte molim vas pobrisite ove spemerske teme, smijesno je sto i na ovom podforumu ima gomila "drivers license tema" koje stoje neobrisane. Neozbiljno je totalno.
 9. Prva najbolja. Je li na posljednjoj radio blic ili su ova frontalna stabla izvucena u obradi, malo strce.
 10. Ali ovo je eos 5, ne 5d, pa i jeste na film. Jedino je upitno ovo "digitalno", ali to je sirok pojam, moze da podrazumijeva i automatske modove ekspozicije koji sibaju preko nekog procesora...
 11. Kojim alkoholom si probao? Rakijom ili alkoholom? Meni to medicinski alkohol uvijek skidao do sada
 12. Da li si probao da promijenis nivo Noise Reduction-a, ili da ukljucis Long Shtr Noise Reduction, on radi dark frame subtraction, ali ne znam da li radi ista za video, po imenu ne, ali mozda i da. Sto se softverskog rjesenja tice, nisam probao, ali izgleda da Neat Video moze da skida hot pxele...
×
×
 • Create New...