Jump to content

Pardon

─îlanovi
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Previous Fields

 • Ime i prezime
  banjo
 1. Kada bi ovakve cene bile, iz inata bih Amerikance angazovao za izradu sajta!
 2. Komunikacija skype-om.Vecernji termin.Sve u svemu dogovor. ixanixan@gmail.com
 3. @Let4me, Hvala,upravo je to problem bio.
 4. Instalirao sam PS CS3. Imam problem pri unosu teksta.Uopste mi nedozvoljava unijeti tekst!Do cega je?
 5. To je pilot projekat,posle cu drugi softver instalirati,naravno i host,ali meni treba neko da mi ovaj jobberbase instalira...niko nece sta je ovo.Pomozi Trunks,ako Boga znas :D
 6. U redu to.Mene interesuje dali moze podrzavati ovakav tip sajta(mislim na job portal)?
 7. Reklama cega???Ovaj jobberbase .om je softver koji hocu da mi neko instalira,a da mi odgovorite dali je ovaj hosting dovoljan.
 8. Bas niko da mi odgovori?! :unsure:
 9. Moze li mi neko reci dali je hosting http://www.3ix.org/one_dollar_web_hosting.php dovoljan za jobberbase.com. Ja sam zakupio ovaj od 40GB kao i domen kod njih. Ako jeste nek me neko kontaktira na pp da mi instalira,a i priznacu nesto :D Pozdrav!
 10. Ne znam kako je u Srbiji regulisano u R.Srpskoj s moze navesti od mijesta do mijesta,samo tamo navedes adresu svoje kuce kako bi ti posta dolazila na istu.
 11. A koja je razlika u cijeni? Gdje mogu registrovati za rs domen?
 12. Vidio sam jobberbase.com i najvjerovatnije da cu njega na pocetku koristiti dok ne postignem zadovoljavajuci broj oglasa,pa onda krenuti sa doradom sajta. Ovaj sajt nema bazu biografija sto je mana,ali je vrlo jednostavan.Samo ce mi neko trebati da templejt doradi,nesto kao itposlovi.info.Kakva je Joomla sajt,na takav nisam naisao,imas li primjer neki?
 13. E ovako: Hocu sajt za zaposljavanje,nesto kao HOCUPOSAO.COM ili LAKODOPOSLA.RS,mislim da ih je lakse napraviti u odnosu na one malo "vece"kao infostudov. To govorim jer nemam para,ne bijezite cek,cek... E sad,ja bih platio domen,hosting,SEO,AdSense... Najbolje bi bilo kad bi neko imao gotova rijesenja,ne mislim na templatemonster(mada i to nije iskljuceno). Sto se tice placanja,trazio bi "oduska"par mijeseci,a kad to kazem ne mislim da izradim(ne znam dal bi i mogao),nego da vidim dal ima buducnosti takav projekat.Ja bi najradije da to nekim ugovorom uradimo.Po kom bi platio jedan dio tad i tad drugi tad i tad... Vidio sam da slicna tema ima i tamo se pominju cijene od xxxx cifara mada je bio u pitanju i zahtjevni sajt. Ja sam inace iz Hercegovine,a u nas takav sajt n e m a. :)
 14. Pardon

  Porez

  Mislim da nema zakonsko resenje za tako nesto.Jedino da preko neke firme obavis posao stim sto bi za tu uslugu morao platiti dodatnih 10%. P.S. Licno savetovao bi te da otvoris firmu,jer ima mnogo prednosti(vise nego mana),npr.Poslodavc ce pre dati 20% vise meni s firmom(pravda novac),nego tebi(prakticno iz dzepa dava). Ako nista ne radis mesecno dadzbina 150e(ja imam poslovni prostor). Pozdrav!
×
×
 • Create New...