Jump to content

Mastoja

Članovi
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mastoja

 • Birthday 01/01/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Beograd, Srbija

Previous Fields

 • Ime i prezime
  M S
 1. Kupio bih tokinu 11-16 f2.8 za Nikon (obe verzije dolaze u obzir), pa ako je neko zainteresovan da je se odrekne moze ponuda na PM. pozdrav
 2. Lepo, lepo. Je l' to od prekjuče ujutru, sa "ptičarenja"? :P
 3. Tair-11A 135mm 2.8 100% krop
 4. Čestitam! Meni se sviđa poslednja gde bebac pokazuje \m/ :D
 5. Tako nešto sam i pretpostavljao. Dakle, ako je problem sa front fokusom, onda je to do tela, a ne do adaptera ili objektiva. @hektor2 Postavi i ti fotke, da vidimo to zvučno pogađanje fokusa :) Koliko si brusio objektiv? 45.46mm (Pentax K mount) - 44mm (Sigma SA mount) = 1.46mm? @Jo Husafet Zaboravih da komentarišem fotke, odma' se u'vatih za tehnikalije :) Dobre fotke!
 6. Pitam zato sto i ja imam problema na 350d problem sa front fokusom i adapterom (takođe sa AF čipom). Inače mi nije jasno kako čip radi, jer on generalno nema nikakve veze sa objektivom, tj. "ne zna" koliko se okreće fokus prsten na objektivu. Sumnjam da je u stvari problem sa fokusom na telu, ali nikako da se pozabavim time...
 7. Pa onda sa futrolom i filterima sigurno ima 2,3 kg Koji si adapter koristio, sa AF čipom ili bez? Kineski ili neki "poznat"?
 8. Jesi merio ili otprilike misliš da je toliko težak? Pošto ovde piše sledeće: Габаритные размеры: длина объектива с крышками: 145 мм наибольший диаметр оправы: Ø90 мм Вес: 1500 г.
 9. Prosto mi je neverovatno kako ovo čudo od 1.5 kila nije odvalilo mount od tela! :blink:
 10. Je l' to onaj Jupiter što je Abdee prodav'o?
 11. Hvala na sugestijama, možda je bolje kropovati. I tu je baš lepo legao kvadratni format! Nisam samo siguran da li je bolje kao što je uradio Jo Usafet, da se vidi gornja tamna horizontala, ili bez nje: Pozdrav!
 12. A možda nije bilo f/1.8, ne mogu da se setim. Znam da sam objektiv uglavnom isprobavao sa najvećim otvorom blende.
 13. Pa nije f/1.4, to samo adapter (m42->EOS) tako prikazuje koji god objektiv da nakačim. Fotkano je na f/1.8 (ako se dobro sećam :) ) i kropovano je.
 14. :D Nemojte da ste okrutni, prvi put postavljam fotku, pa dok se snađem...
 15. Pa dok je ja postavim... :rolleyes:
×
×
 • Create New...