Jump to content

Nikola Katanic

Članovi
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Nikola Katanić
 1. Hvala mirtodor na savetima. Bio si od pomoći. :)
 2. Nadam se da sam pogodio deo foruma gde mogu postaviti svoje pitanje. Naime, treba da pregradim prostoriju koja se sastoji iz dva dela, dnevni boravak i predsoblje. Širina prolaza je 2m, a rešenje ne sme biti trajno (kao što je pregrađivanje zidom), već nešto u vidu harmonika vrata, klizajućih vrata i slično. Šta vi preporučujete, da nije skupo a da je lepo i praktično? Hvala.
 3. Da li neko zna na brzinu da mi odgovori kako da ubacim baner na ovaj forum phpBB? Na primer u header ili ispod header-a, naravno da bude linkovan. www.kgbuild.rs/forum Hvala unapred.
 4. Ubacili smo forum phpBB. www.kgbuild.rs/forum
 5. Trebao bi nam neki forum za sajt. Naravno da bude besplatan a dobar. :) Imate li neki predlog?
 6. Napravili smo neke izmene, sad sa sivom bojom u pozadini bi trebalo da je pregledniji sajt?
 7. Pozadina će biti siva. Sajt se možda čini mračnim, pogotovo zbog header-a koji je morao da bude b/w, ali ako pogledamo prostor gde su vesti i gradilišta, taj deo je potpuno svetao što je najbitnije. Tako se posetilac pravilno usmerava na bitan deo sajta za njega. Zelena jeste drečava, to je i bio cilj kako bi sajt ostao upečatljiv i poseban. Ovo što se tiče sql-a ne bih razumeo, ali ću preneti mom webmaster-u. Hvala na odgovoru.
 8. Sajt je pušten u rad. :) Danas ćemo uraditi još par stvarčica (promena boje pozadine, zamena banera i još neke sitnice), ali generalno je to to. www.kgbuild.rs
 9. 01. E vidiš to nije loša ideja. Videćemo da napravimo da klik na sliku vodi na vest... "Detaljnije" mi je nekako mršavo za sajt. 02. Napravljena je paginacija, samo vesti nisu popakovane. Na Početnoj se nalazi u vrhu poslednja vest, pa ispod je poslednje Gradilište, i ispod pretposlednja vest. Kada se uđe u Vesti, tu će da budu 3 vesti, pa se prelazi na sledeću stranu, a u Gradilištima će na jednoj strani da bude 5 različitih, pa se ide na sledeću stranu. 03. Neće biti kategorija. Nije da nema materijala, ali mislim da bi bilo suvišno za sada toliko razvrstavanje. Za budućnost već ko zna... 04. Pretrage će biti isto, kada webmaster savlada malo tu oblast... :)
 10. Videćemo šta možemo da ispravimo sada. Najverovatnije nećemo moći da odradimo većinu stvari zbog suviše posla na drugoj strani, ali uzećemo u obzir sugestije pa u krajnjem slučaju ćemo prepravljati stvari u hodu... Konkretno za baner samo, nismo mogli da nađemo ni jedan prikladniji a da imamo autora koji će nam dozvoliti da koristimo sliku. Hvala na odgovoru.
 11. 01. Nemoj da porediš sa BeoBuild. :) Ipak su oni već dugo prisutni, vremenom postali dosta ozbiljniji, i imaju podršku grada. Nadamo se da ćemo i mi jednog dana tako... 02. Namerno nismo hteli da slike budu linkovane, jer onda niko ne bi ulazio u celu vest već bi otvarao sve odatle. Kada se uđe unutra poređane su slike čiji broj može biti do 15 komada, i biće uvek neki kraći opis sa izvorom fotografija. 03. Naravno da će biti. Odeljak "Vesti" je upravo za takve stvari. Budući projekti, renderi, modeli... Naravno da znam za SSC, gde sam registrovani član već 3 godine i jedan od aktivnijih članova na KG temi koja je inače najposećenija i najpopunjenija. :) 04. Hvala na lepim željama, i mi se nadamo da ćemo napraviti nešto. Što se tiče zadatka, već imamo nekoliko izvora, ali nećemo se zaustaviti na tome. Pozdrav!
 12. Polako privodimo kraju sajt: www.kgbuild.rs Sajt će se baviti urbanizmom grada Kragujevca, njegovom izgradnjom i arhitekturi. Dizajn je radio moj prijatelj sa kojim radim sajt, inače dobar dizajner... Kako vam se čini organizacija, dizajn, ideja,...?
 13. Ne bih da te požurujem, ali uskoro planiramo da krenemo sa projektom, pa bi pre toga dobrodošla neka reč koju si obećao... :)
 14. Hvala na odgovorima. Videćemo šta možemo da ispravimo... Konkretno, koncept početne (034) se neće za sada menjati, odnosno ostaće u ulozi navigacije ka ostalim sajtovima, ali će opet u neku ruku biti interaktivan, jer kako se budu dodavale nove vesti, artikli ili mesta za provod, ujedno će se menjati i sama stranica. Što se tiče header-a i linija uopšte, ovo je bilo najprihvatljivije što smo mogli da napravimo. Jednostavno, sve nam je bilo preterano i naporno za oči. Ako možete da nam predložite neku ovakvu minimalističnu i umerenu temu za sajt, bili bi vam zahvalni ako bi ste je podelili sa nama. Dizajn će se vremenom menjati na bolje, ali gledamo da ne izmišljamo krive drine i time odvlačimo pažnju posetiocima od sadržaja sajta.
×
×
 • Create New...