Jump to content

MIĆO

Članovi
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MIĆO

 • Birthday 11/02/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Podgorica

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Milutin Marković
 1. Zahvaljujem na savjetima :) uzimam 50-icu
 2. Pošto sam još frešak dobro bi mi došao savjet. Planirao sam da uzmem objektiv Canon EF 50mm f/1.4 ali pošto imam crop tijelo (500D) neko mi predlaže da uzmem EF 35mm f/2.0 ...što mislite?
 3. MIĆO

  Logotype

  odlično izgleda, mislim da je suvišan zeleni znak
 4. Zanima me zna li ko đe mogu skinut neki barkod plugin za ilustrator (da nije demo) ili možda neki program koji eksportuje fajlove u vektorskom formatu ?
 5. Samo još jedno pitanje, ima li kakvih pravila oko punjenja miša. Škodi li mu ako ga dopunjavam...?
 6. Zamijenio sam mu i ja funkciju... i navikao sam se vec :)
 7. Šališ li se ili ozbiljno? Ako si ozbiljan onda si me bar malo utješio da nije to do moga miša :) P.S. Mogli su to napravit da normalno funkcijoniše
 8. Mislim na scroll sa strane (ovaj sto se nateze) Instalirao sam ja drajvere i vidio sam sve otprilike ali mi cudno radi ovaj skrol. Kad skrolam put dolje radi normalno, a kad krenem put gore da skrolam (da ga nategnem) reaguje na prvi dodir i zapocetu funkciju drzi sve dok je ja ne prekinem :unsure: vec me strah uhvatio a tek sam ga kupio :unsure:
 9. Uzeh i ja danas MX Revolution. Skup, ali je mnooogo dobar. E sad me zanima jedan stvar što još nisam otkrio, može li da se podešava osjetljivost ovog skrola sa strane jer je preosjetljiv kad oću da skrolujem nešto put gore (samo li ga taknem reaguje)? Prema dolje se ponaša normalno.
 10. Vaša mišljenja, koji je najbolji miš za dizajnere i zašto ?
 11. MIĆO

  LOZO LOGO

  Sviđa mi se ideja ali ne kontam baš ovaj znak :huh: I druga stvar što meni barem smeta je to slovo n probaj možda veliko slovo N i ono takođe pripada tom kontekstu... A slovo K mi je uredu
 12. MIĆO

  Vizit karta

  upravo to sam i uradio sa samim znakom. jer da sam koristio cisti arial rounder ispalo bi krivo...
 13. znam ali skoro se i ne primjecuje kad uporedis na 32-bitnu
×
×
 • Create New...