Jump to content

Mixa032

─îlanovi
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Previous Fields

 • Ime i prezime
  Mixa
 1. Deluminal agencija koja radi na zanimljivim projektima u IT industriji vec duzi niz godina trazi bas tebe kako bi nam pomogao sa testiranjem projekata, sirenjem baze klijenata, prikupljanjem podataka i unosom sadrzaja. Posao je honoraran i placen po satu. Neophodno je da: * Super pricate i pisete na engleskom jeziku * Dobro poznajete rad na racunaru (MS office) * Poznajete osnove i razumevanje razvoja web sajtova * Imate dobro oko za detalje Pozeljno je da: * Imate iskustvo u testiranju web sajtova/web aplikacija * Imate iskustvo u online marketingu, istrazivanju i prikupljanju podataka na internetu Posalji nam par recenica o sebi na info@deluminal.com i ako nam je tvoja biografija zanimljiva, kontaktiracemo te da se upoznamo!
 2. Usled povecanog obima posla potreban 1 intermediate Wordpress developer za povremene freelance projekte. Od vas se ocekuje da poznajete: - Odlicno poznavanje PHP i MySQL - Odlicno poznavanje Wordpress development (min 2 god) - Poznavanje procesa instalacije i koriscenja WP i pluginova - Pisanje custom plugina, razvijanje custom WP thema - Pisete pregledan, komentarisan i reusable kod Odabrani kandidat ce raditi na kreiranju Wordpress tema od dizajna. HTML kod ce biti dostavljen, na developeru je da ga integrise u WP i napravi funkcionalnu temu. Bonus: - Ukoliko imate iskustva u agenciji koja radi samo Wordpress sajtove ili pravi teme - Poznavanje WooCommerce shopping carta - Poznavanje JS je plus Molim da se javljaju osobe koje iza sebe imaju minimum 10 projekata. Oglas nije za osobe koji samo instaliraju Wordpress i pluginove i nazivaju sebe developerima. Mogucnost stalnog zaposlenja. Portfolio sa radovima i jos bolje fajlove sa primerima thema dostavite na: info@deluminal.com Kandidati koji udju u uzi izbor bice konkatirani.
 3. Studio AwesomePSD je u potrazi za ninja JS developerom za one-time project. Ako vam je oruzje u svakodnevnom radu: - WebGL - Javascript - JS animacija Ako kvalitet vasih radova izgleda ovako: http://experience.mausoleodiaugusto.it https://www.daarwordtiedereenbetervan.nl https://dreamliner.qantas.com Dobrodosli ste u nas tim! U pitanju je one-time project uz mogucnost duze saradnje ukoliko se osoba pokaze adekvatna i pouzdana. Molim vas posaljite spisak radova a zatim i kratak opis vasih skillova. Prijave bez dostavljenih radova nece biti razmatrane! Sve prijave slati na na info@awesomepsd.com Stay awesome!
 4. Studio AwesomePSD je u potrazi za ninja JS developerom za one-time project. Ako vam je oruzje u svakodnevnom radu: - WebGL - Javascript - JS animacija Ako kvalitet vasih radova izgleda ovako: http://experience.mausoleodiaugusto.it https://www.daarwordtiedereenbetervan.nl https://dreamliner.qantas.com Dobrodosli ste u nas tim! U pitanju je one-time project uz mogucnost duze saradnje ukoliko se osoba pokaze adekvatna i pouzdana. Molim vas posaljite spisak radova a zatim i kratak opis vasih skillova. Prijave bez dostavljenih radova nece biti razmatrane! Stay awesome!
 5. Usled povecanog obima posla potreban 1 intermediate front-end developer za povremene freelance projekte. Zelite da radite na zanimljivim projektima? Opusteno okruzenje i dobra ekipa. Cekamo vas! Od vas se ocekuje da poznajete: - HTML5/CSS3 - bootstrap, custom responsive - osnovno poznavanje JSa i jQuery-ja (koriscenje skripti i ubacivanje jQuery skripti) - imate dobro oko za dizajn, uglavnom cete raditi na prebacivanju PSD>HTML - imate smisla za UI/UX, responsive, (dizajn nece uvek biti dostavljen za sve devices) - imate iskustva u cross-browser testiranju sajtova - pisete pregledan, semantican, komentarisan i reusable kod Bonus: - poznavanje JS je plus - poznavanje SASSa je plus - poznavanje Photoshopa i Illustratora je plus Javite se iskljucivo ukoliko imate minimum 5-10 projekata i nemate stalno zaposlenje. Portfolio sa radovima i jos bolje fajlove sa primerima dostavite na: info@mirkojokic.com Kandidati koji udju u uzi izbor bice konkatirani.
 6. Usled povecanja obima posla potrebna je osoba za 4h rada, svakog radnog dana u nedelji. Od vas se ocekuje da poznajete: - Odlicno poznavanje OOP PHP i MySQL, minimum 3 godine aktivnog rada - Prethodni rad u nekom od frameworka (laravel, codeigniter, symfony) - minimum 2 godine - Rad sa API, Payment processor integracija, rad sa relacionim bazama podataka - Pisete pregledan, komentarisan i reusable kod - Umete da se snadjete u svakoj situaciji, za vas nema neresivih problema - Postavljate prava pitanja i dobro sagledavate obim projekata Bonus: - Poznavanje Wordpress development - Poznavanje Javascripta i jQuery - Poznavanje nekog od e-commerce resenja Trazim iskljucivo freelancere. Molim da se osobe koje su stalno zaposlene ne javljaju, jer ne mogu da rade 8h na poslu + 4 dodatna sata. Za pravu osobu, mogucnost prelaska u full-time u narednom periodu. Dostavite linkove do 3 najbolja/najzahtevnija web sajta na kojima ste radili i opisite kompleksnost projekta. Uputite sve na adresu: info@mirkojokic.com Kandidati koji udju u uzi izbor bice konkatirani. Prednost lokacije, Cacak i okolina.
 7. Usled povecanog obima posla potreban 1 intermediate front-end developer za povremene freelance projekte. Od vas se ocekuje da poznajete: - HTML5/CSS3 - bootstrap, custom responsive - osnovno poznavanje JSa i jQuery-ja (koriscenje skripti i ubacivanje jQuery skripti) - imate dobro oko za dizajn, uglavnom cete raditi na prebacivanju PSD>HTML - imate smisla za UI/UX, responsive, (dizajn nece uvek biti dostavljen za sve devices) - imate iskustva u cross-browser testiranju sajtova - pisete pregledan, semantican, komentarisan i reusable kod Bonus: - poznavanje JS je plus - poznavanje SASSa je plus - poznavanje Photoshopa i Illustratora je plus Molim da se javljaju osobe koje iza sebe imaju minimum 5-6 projekata. Portfolio sa radovima i jos bolje fajlove sa primerima dostavite na: info@mirkojokic.com Kandidati koji udju u uzi izbor bice konkatirani.
 8. Usled povecanog obima posla potreban 1 intermediate Wordpress developer za povremene freelance projekte. Od vas se ocekuje da poznajete: - Odlicno poznavanje PHP i MySQL - Odlicno poznavanje Wordpress development (min 2 god) - Poznavanje procesa instalacije i koriscenja WP i pluginova - Pisanje custom plugina - Pisete pregledan, komentarisan i reusable kod Odabrani kandidat ce raditi na kreiranju Wordpress tema od dizajna. HTML kod ce biti dostavljen, na developeru je da ga integrise u WP i napravi funkcionalnu temu. Bonus: - Ukoliko imate iskustva u agenciji koja radi samo Wordpress sajtove ili pravi teme - Poznavanje WooCommerce shopping carta - Poznavanje JS je plus Molim da se javljaju osobe koje iza sebe imaju minimum 10 projekata. Oglas nije za osobe koji samo instaliraju Wordpress i pluginove i nazivaju sebe developerima. Portfolio sa radovima i jos bolje fajlove sa primerima thema dostavite na: info@mirkojokic.com Kandidati koji udju u uzi izbor bice konkatirani.
 9. Usled povecanog obima posla potreban 1 junior/intermediate front-end developer za povremene freelance projekte. Od vas se ocekuje da poznajete: - HTML5/CSS3 - bootstrap, custom responsive - osnovno poznavanje JSa i jQuery-ja (koriscenje skripti i ubacivanje jQuery skripti) - imate dobro oko za dizajn, uglavnom cete raditi na prebacivanju PSD>HTML - imate smisla za UI/UX, responsive, (dizajn nece uvek biti dostavljen za sve devices) - imate iskustva u cross-browser testiranju sajtova - pisete pregledan, semantican, komentarisan i reusable kod Bonus: - poznavanje JS je plus - poznavanje SASSa je plus - poznavanje Photoshopa i Illustratora je plus Molim da se javljaju osobe koje iza sebe imaju minimum 5-6 projekata. Portfolio sa radovima i jos bolje fajlove sa primerima dostavite na: info@mirkojokic.com
 10. Ok, zbog toga sam i napisao u textu oglasa junior/intermediate. Ispravicu na 5 projekata, ipak je potrebno neko znanje ne samo i poznavanje osnova.
 11. Usled povecanog obima posla potreban 1 junior/intermediate front-end developer za povremene freelance projekte. Od vas se ocekuje da poznajete: - HTML5/CSS3 - bootstrap, custom responsive - osnovno poznavanje JSa i jQuery-ja (koriscenje skripti i ubacivanje jQuery skripti) - imate dobro oko za dizajn, uglavnom cete raditi na prebacivanju PSD>HTML - imate smisla za UI/UX, responsive, (dizajn nece uvek biti dostavljen za sve devices) - imate iskustva u cross-browser testiranju sajtova - pisete pregledan, semantican, komentarisan i reusable kod Bonus: - poznavanje JS je plus - poznavanje SASSa je plus - poznavanje Photoshopa i Illustratora je plus Molim da se javljaju osobe koje iza sebe imaju minimum 10ak projekata. Portfolio sa radovima i jos bolje fajlove sa primerima dostavite na: info@mirkojokic.com
 12. Jos jedno od pitanja koje mi prolazi kroz glavu je: Kako naci primere koji bi pratili moj nivo znanja, na kojima bi vezbao Javascript? Obicno zavrsim sa nekim komplikovanim stvarima koje prevazilaze ono sto trenutno znam i tu udarim u zid, ili izgubim dosta vremena i iskomplikujem kod a krajni rezultat opet nije dobar :)
 13. Da, to je upravo ta knjiga :) Hvala na korisnim informacijama, to mi je bilo bitno da znam, da se kroz pisanje koda jedne aplikacije koristi vise patterna kad se ukaze potreba. Da, shvatam da cu kroz praksu i programiranje nauciti pojedinosti samog JSa. Shvatio sam koncept OOP programiranja i sintaksu jezika, verovatno je vreme da krenem u neki framework. Ukratko, koji ti framework preferiras ili si mozda najvise koristio u izradi razlicitih projekta do sada?
 14. Dosta citam o javascript patternima, interesuje me koji koristite, prednosti i mane istog. Da li je potrebno koristiti vise ili se moze opredeliti za jedan i raditi po tom principu bez obzira na projekat koji imate pred sobom. Sta mislite o Publish/Subscribe patternu? Vidim da ga dosta ljudi koristi, koji su sa ActionScript programiranja presli na JS. Generalno prednosti i mane vanilla JS u odnosu na neki framework: angular, backbone? Koliko brzo treba preci na ucenje frameworka sa vanilla JSa?
×
×
 • Create New...